Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: HAIKU
Haiku is een vorm van Japanse dichtkunst waarin de natuur, of iets in de natuur, centraal staat, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht..
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
184
AANGEPAST: 15-09-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
16.09.21
Graag je feedback a.u.b.:
Krijg er de kriebels van. Een terechte uitzetting. Mooi!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
16.09.21
Graag je feedback a.u.b.:
bah ik hou niet van spinnen :), maar het zijn nuttige beestjes, vier sterren heb je zeker verdiend! Blijf schrijven Arjan! Veel liefs van Ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig