SCHRIJFACTIVITEIT: HAIKU

Haiku is een vorm van Japanse dichtkunst waarin de natuur, of iets in de natuur, centraal staat, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht..

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
06.02.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk bedacht!
Misschien de tweede zin: 'gnoe ziet dat nog even aan'
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
04.02.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk bedacht! Ik zie wel wat aandachtspuntjes. 'Bekijkt dat even aan' klinkt niet helemaal lekker en van anti-lopen zou ik enkelvoud maken.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Herscho Duds 04.02.22
    Dank je Connie. Ik zal dat bekijken even bekijken en overpeinzen. De anti-lopen is express want zonder de streep zijn dat dus (naar mijn weten in het Nederlands) meerdere beesten en met de streep zijn die tegen lopen dus dat strijdt met sprint. Tja, ingewikkelder kan ik het niet maken, en zo breng ik mijn vrije tijd door. Bedenkelijk, niet?

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.