We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  24.10.21
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Kleurrijke haiku! Mooie en sfeervol beeld laat je hier zien.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  24.10.21
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Heel mooi beschreven, Herscho. Ik zie de schets voor me...
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Herscho Duds 24.10.21
   Dank je Ineke. Mag ik je om expert advies vragen? In mijn gedicht had ik tot het laatste moment als laatste zin staan “wou da’k schild’ren kon”, maar ondanks dat ik die beeldspraak mooier vind, zou ik dan smokkelen met lettergrepen. Hoe kijk jij hier tegenaan? Alvast bedankt.
   • Ineke Dijkhuis 19.11.21
    @Herscho Duds Graag gedaan!
   • Herscho Duds 18.11.21
    @ID De puntjes zijn eindelijk toegevoegd, nogmaals dank.
   • Herscho Duds 24.10.21
    @ID Jaaaa! Dat is de oplossing. Zo leer ik. Ik moet toch misschien maar pluslid worden zodat ik zulke veranderingen kan aanbrengen. Hartelijk dank.
   • Ineke Dijkhuis 24.10.21
    @Herscho Duds O ja, dat was ik even vergeten. Het gaat om de woorden 'zon' en 'kon', die rijmen. Wat ik dan nog zou doen is 3 puntjes zetten achter de laatste zin. Zo van 'als ik schetsen kon...' Maar dat hoef je natuurlijk niet te doen, hoor. Ik vond het leuk om even mee te denken. Jouw haiku is zoals hij is ruim 5 sterren waard!
   • Herscho Duds 24.10.21
    @ID Hartelijk dank Ineke dat je de tijd en moeite neemt en met goede suggesties op de proppen komt. Allemaal bruikbaar, ware het niet dat ik het mezelf moeilijk maak met het vemaledijde rijmen :-) Maar dat is mijn eigen schuld, jij hebt helemaal gelijk. Nogmaals dank.
   • Ineke Dijkhuis 24.10.21
    Hoi Herscho, Persoonlijk heb ik er geen probleem mee als meer lettergrepen een gedicht mooier maken. Maar ik ben geen expert. En het moet volgens de regels op deze site 5-7-5 lettergrepen zijn.
    Ik vind jouw idee erg mooi, ook al is het smokkelen. En de woorden worden op die manier vaker zo geschreven. Dus is het wel smokkelen?
    Heb ook zitten denken aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld: 'Kon ik maar schild'ren!' maar dat is waarschijnlijk ook weer smokkelen. Hoewel ik me afvraag, waarom het zo niet zou mogen. Of 'Kon ik maar schetsen...' of 'Ik wil schilderen...!'
    Het is zoeken en nog eens zoeken en tellen en nog eens tellen. Succes!
    Groetjes, Ineke
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 427
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Olivia Hill: Moord onder de magnolia's

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.