Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: HAIKU
Haiku is een vorm van Japanse dichtkunst waarin de natuur, of iets in de natuur, centraal staat, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht..
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
147
AANGEPAST: 11-11-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
11.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
Weer een mooie haiku, Odette.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Odette van Kempen 12.11.21
  Dank je wel, Ineke. Ik merk dat ik dit een fijne (voor mij nog onbekende) vorm vind. Fijne dag! :)
  • Ineke Dijkhuis 13.11.21
   Ja, de haiku en de senryu zijn fijne vormen. En vaak een uitdaging, omdat je gebonden bent aan het aantal lettergrepen.
11.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
om de een of andere reden doet dit me denken aan mijn recentelijk overleden vader! Ik voel nog steeds de pijn en het gemis. Prachtig hoor weer! Fijne avond! Veel liefs
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Odette van Kempen 12.11.21
  Dat snap ik. Het gemis blijft, en zeker nu het nog zo recent is. Gelukkig ook de mooie herinneringen die blijven. Sterkte, Ingrid. En dank! voor je waardering. Allen reizigers door tijd. x