SCHRIJFACTIVITEIT: HAIKU

Haiku is een vorm van Japanse dichtkunst waarin de natuur, of iets in de natuur, centraal staat, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht..

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

262

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
24.10.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Je begint met het gebruik van interpunctie (volkomen terecht) en daarna laat je de interpunctie opeens achterwege. Wel of niet interpunctie gebruiken is een vrije keuze, maar ga daar consequent mee om.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Sanne Van Engeland 24.10.21
    Je hebt helemaal gelijk ,ik ben net begonnen met alles en schreef altijd voor mezelf. ik heb nog een hoop te leren bedankt groetjes sanne?
23.10.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Ja! Een ‘haikoe’ rijmgenoot. Pas op hoor, je begeeft je op glad ijs hier :-) Geintje, maar daar komt wel eens commentaar op. De vorige vond ik ook leuk maar blijkbaar is dit de aangepaste opgewaardeerde volwassen versie. Ik zou eigenlijk 4 sterren moeten geven want de eerste regel van je tweede versje heeft zes lettergrepen, maar ik vind dat gecompenseerd door de rijmschoonheid.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Sanne Van Engeland 23.10.21
    ?bedankt ,ik had het al gezien nadat ik hem gepost had was weer te snel groetjes sanne
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.