We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  17.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Dat maakt de roos nog mooier. Goed geschreven!
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  17.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ineke, je bent zo langzamerhand de ongekroonde koningin van de personificatie. Nu al zelfs in de haiku!
  In de klassieke haiku gaat het om de menselijke, zintuiglijke waarneming of beleving van de natuur.
  Desalniettemin is dit een mooie.
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Ineke Dijkhuis 17.07.22
   Bedankt voor je waardering, Ewald!
   Ik vind het moeilijk om bijvoorbeeld een verhaal te schrijven. Maar als ik voorwerpen, iets in de natuur of zelfs gevoelens een eigen leven geef en ze laat praten en denken, dan komen de woorden vaak vanzelf.
   • Ineke Dijkhuis 17.07.22
    @Ewald Je bent geen ouwe zeurpiet, Ewald. Ik lees alle reacties, die jij bij de inzendingen geeft en ik leer ervan! Je hebt volkomen gelijk, als je zegt, dat we niets leren van reacties als: Mooi of Prachtig, enz. Ik doe dat ook. Ik vind het heel moeilijk om reacties te geven en blijft het vaak bij één woord. Het is erg persoonlijk, want wat de één mooi vindt, vindt een ander afschuwelijk. En met dat ene woord wil ik aangeven hoe ik het vind.
    Ik weet dat jij niet van personificaties houdt. Daarom waardeer ik het zo, als ik van jou 5 sterren krijg, zoals nu. Dat betekent, dat je een eerlijke mening geeft, ook al is het niet jouw persoonlijke voorkeur.
    Bedankt voor al je doordachte reacties, waar we allemaal wat van kunnen leren!
   • Ewald Hagedorn 17.07.22
    Ineke, het past helemaal bij jou en zit je als gegoten, dus vooral blijven doen en je niets aantrekken van ouwe zeurpieten (als ik) die van tijd tot tijd - zo nodig - weer eens moeten opmerken niet van personificaties te houden.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 571
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Anne-Jean de Vries: Excellente Communicatie (Voor Professionals, Leiders en Ondernemers)

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.