1 post
 • images/deelname/haiku.jpg
  Haiku is een vorm van Japanse dichtkunst waarin de natuur, of iets in de natuur, centraal staat, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht..
  315 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Een koekoek zingt in de nacht

Publicatie op : 18-05-2021

"Ik ontvang graag feedback"

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Een koekoek zingt in de nacht

406 Hits.
Koekoek zingt zijn naam,
Ik tel het aantal keren:
Het wordt dertig uur.
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

25.05.21
Feedback:
mooi
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
24.05.21
Feedback:
Die koekoek heeft het goed volgehouden 30 uur wie doet hem dit na. En dat zingend ook nog.
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
23.05.21
Feedback:
Leuk bedacht, Gerda. Met Janneke eens dat de titel wat lang is. "Koekoek" had voor mij volstaan. Puntje van kritiek: een koekoek zingt niet maar roept. "Koekoek roept in de nacht" zou door de klankherhaling misschien nog wel mooier zijn geweest.
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Gerda 23.05.21
  Dank je Ewald. Je hebt gelijk. Zie ook mijn commentaar over de review van Hanneke. Over zingen/roepen van een koekoek twijfelde ik, maar koost toch voor zingen. Ik heb zijn roepen op een rustige nacht gehoord en vond het toch melodieus, omdat het zich zo vaak herhaalde en ik dacht bij het schrijven aan het gezegde ''het is altijd koekoek één zang". Vandaar mijn keuze.

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
Wintertroon
475
Lezen?
55 woordenverhaal
Opoe's storytelling
353
Lezen?
55 woordenverhaal
Lentevleugels.
320
Lezen?