Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Als de wolken zilver kleuren - Tim Bambacht

Het is 8 oktober 2008. Wat een gezellige kinderverjaardag moest worden mondde uit in een regelrechte nachtmerrie. Godelieve Luijkx kijkt vol ongeloof de kamer rond en eindigt bij de openstaande deur.Een doodgewone maandagmiddag, drie jaar later. Als Godelieve nietsvermoedend de deur opent voor twee ...Lees meer
€ 21,69


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Het is 8 oktober 2008. Wat een gezellige kinderverjaardag moest worden mondde uit in een regelrechte nachtmerrie. Godelieve Luijkx kijkt vol ongeloof de kamer rond en eindigt bij de openstaande deur.

Een doodgewone maandagmiddag, drie jaar later. Als Godelieve nietsvermoedend de deur opent voor twee agenten, blijkt dit het begin van een van de meest donkere perioden uit haar leven. In de twaalf dagen die volgen wordt Godelieve geconfronteerd met een wereld vol manipulatie, verraad en verborgen agenda’s. Een wereld die verdacht veel overeenkomsten blijkt te hebben met een verleden dat ze dacht achter zich te hebben gelaten.
Als de wolken zilver kleuren vertelt het even aangrijpende als meeslepende verhaal van een eenvoudige huisvrouw op de beveiligde vrouwenafdeling van de PI in Zwolle. Op fabelachtige wijze wordt geschetst hoe fragiel we kunnen zijn, zonder dat we breken. Als de wolken zilver kleuren is een verhaal over het verliezen van grenzen, het brengen van offers groter dan we kunnen voorstellen en het vasthouden aan een toekomst die nooit zeker zal zijn. Maar bovenal laat het zien hoe de liefde van een moeder voor haar kinderen alles overwint.
Tim Bambacht
9789082341034
Mamaboeken
300
Paperback
Mannen, Vrouwen
2018
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...