BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Het begint op het einde - Annika de Bie

Het overlijden van een Egyptische grafrover geeft het startsein voor de jacht op waardevolle oudheden die de overledene achterlaat. Als blijkt dat er nog veel meer waardevolle zaken te halen zijn, zetten verschillende partijen alles op alles om al dan niet met geweld de nieuwe eigenaar te worden.Fem ...Lees meer
€ 20,00


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Het overlijden van een Egyptische grafrover geeft het startsein voor de jacht op waardevolle oudheden die de overledene achterlaat. Als blijkt dat er nog veel meer waardevolle zaken te halen zijn, zetten verschillende partijen alles op alles om al dan niet met geweld de nieuwe eigenaar te worden.

Femke en Dagmar reizen nietsvermoedend door Frankrijk. Een onverwacht pakketje van de vader van Femke, de beroemde archeoloog Richard van Gelder die ze al jaren niet heeft gezien, slingert hen recht het midden van de brandhaard in. Gelukkig krijgen ze hulp van hun universiteit die Daniël stuurt. Maar ook haar vader roept de hulp in van zijn oude vriend Ignatius. Maar als de belangen groter worden, het aantal doden oploopt en meer dan duizend jaar oude conflicten nog steeds levendig blijken moeten ze alles op alles zetten om hun grote ontdekking en hun leven veilig te stellen.
Annika de Bie
9789462662421
Schrijverspunt
358
Paperback
Mannen, Vrouwen
2017
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...