Loading...
Poëzie-battle
Poëzie is wat dichters schrijven

Een nieuw project van Schrijverspunt. Een poëzie-battle. De werkwijze is eenvoudig. Schrijvers kunnen hier een gedicht toevoegen en bezoekers kunnen stemmen, door het geven van een waardering, voor elk gedicht. Deze poëzie-battle loopt tot en met 15 mei 2019. Het gedicht met de meeste waarderingspunten wint de poëzie-battle. De winnaar ontvangt een boekenpakket. Bij voldoende belangstelling en enthousiasme starten we daarna een nieuwe poëzie-battle o.b.v. nieuwe inzendingen.

Bezoekers
:
In deze rubriek vind je gedichten van leden van Schrijverspunt. Spreekt een gedicht je aan dan kun je dat kenbaar maken door een waardering te geven van 1-5 punten. Op die manier kun je elk gedicht waarderen. We wensen je veel leesplezier.
We publiceren de ontvangen gedichten in volgorde van de actuele stand van ontvangen waarderingspunten. Het gedicht met de hoogste waardering is dus als eerste te bekijken, vervolgens de 2e, etc. Door het geven van waarderingspunten kan een gedicht stijgen of dalen in de actuele volgorde.

Schrijvers:
Meedoen aan deze poëzie-battle is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis). Door inzending stem je in met de normale publicatievoorwaarden van Schrijverspunt. Goed gebruik van de Nederlandse taal is gewenst bij deelname. Een gedicht mag uit maximaal 250 woorden bestaan.

Durf jij het aan om mee te doen aan een poëzie-battle? Klik dan op de button om je gedicht toe te voegen!
Wil je een gedicht beoordelen? Klik dan eerst op de titel van een gedicht!

Poëzie-battle

Hardlopen

Zachtjes klinkende klanken,

In mijn oren.

Mijn voeten bewegen,

Stap voor stap.

In een cadans,

Van het tikken van mijn hart.

Snel, sneller, sneller,

Langzamer, langzamer, langzaam.

Witte dampende wolkjes voor me,

Kou, warmte.

Glinsterende druppeltjes,

Over mijn huid.

Een eindeloze weg.

De wereld slaapt,

Behalve de dieren.

Schapen in het groen,

Begroeten mij,

In hun eigen taal.

  • Hits: 40

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

ZOEKEN?