gedicht gedacht

Gedicht-Gedacht


Poëzie is wat dichters schrijven

Een nieuw project van Schrijverspunt. Een poëzie-battle. De werkwijze is eenvoudig. Schrijvers kunnen hier een gedicht toevoegen en bezoekers kunnen stemmen, door het geven van een waardering, voor elk gedicht. Deze poëzie-battle loopt tot en met 15 mei 2019. Het gedicht met de meeste waarderingspunten wint de poëzie-battle. De winnaar ontvangt een boekenpakket. Bij voldoende belangstelling en enthousiasme starten we daarna een nieuwe poëzie-battle o.b.v. nieuwe inzendingen.

Bezoekers
:
In deze rubriek vind je gedichten van leden van Schrijverspunt. Spreekt een gedicht je aan dan kun je dat kenbaar maken door een waardering te geven van 1-5 punten. Op die manier kun je elk gedicht waarderen. We wensen je veel leesplezier.
We publiceren de ontvangen gedichten in volgorde van de actuele stand van ontvangen waarderingspunten. Het gedicht met de hoogste waardering is dus als eerste te bekijken, vervolgens de 2e, etc. Door het geven van waarderingspunten kan een gedicht stijgen of dalen in de actuele volgorde.

Schrijvers:
Meedoen aan deze poëzie-battle is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis). Door inzending stem je in met de normale publicatievoorwaarden van Schrijverspunt. Goed gebruik van de Nederlandse taal is gewenst bij deelname. Een gedicht mag uit maximaal 250 woorden bestaan.

Durf jij het aan om mee te doen aan een poëzie-battle? Klik dan op de button om je gedicht toe te voegen!
Wil je een gedicht beoordelen? Klik dan eerst op de titel van een gedicht!
Kijk daar heb je de herder met zijn fluit. Hij bespeelt dat ding al jaren. En als het even kan dan speelt hij een snel wijsje op zijn fluit. Kijk daar heb je de herder met zijn fluit hij bespeelt dat ding al jaren, maar echte noten die krijgt hij er niet uit. Kijk daar heb je de herder met zijn fluit, hij bespeelt dat ding al jaren, maar wanneer krijgt hij er eindelijk eens een mooi en vrolijk Iers deuntje uit? Kijk daar heb je de herder met zijn fluit, hij bespeelt dat ding al jaren. En af en toe eens zo voor de gein. Dan speelt hij voor zijn kudde schapen en voor zijn hond. Ook al vinden zijn dieren dat helemaal niet fijn Kijk daar heb je  de herder met zijn fluit, hij bespeelt dat ding al jaren. Maar een mooi geluid dat krijgt hij er niet uit. Zo af en toe dan speelt hij eens voor omstanders die staan te kijken naar zijn schapen, in de wei. De omstanders die mompelen dan samen ‘ van die herder met zij fluit daarvan worden we niet blij’ kijk daar heb je de herder met zijn fluit, hij bespeelt dat ding al jaren. hij heeft nog altijd moeite met een mooi wijsje te spelen op zijn fluit. Of een mooi Iers deuntje, die krijgt hij er  nog steeds niet uit! Kijk daar heb je de herder met zijn fluit, ritme dat heeft hij niet.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap