SCHRIJFACTIVITEIT: FLITSVERHAAL

Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. De voorkeur gaat uit naar een verhaal in een of slechts meerdere zinnen. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc.
 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
29.03.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Heerlijke overdrijvingen die precies het herkenbare beeld van een dergelijke onderbuurvrouw schetsen. Ik las het op het einde wel iets minder makkelijk door, omdat de beelden in het begin heel uitgebreid worden geschetst en toen ineens per 'frame' dat ze voor de deur stond, ineens binnen, ineens tegen z'n benen. Misschien is dat persoonlijk, dat het bij mijn voorstelling net niet paste. Ook bijv. dat ze de laatste zin eruit piepte, terwijl ze de zin ervoor nog aan het krijsen was (, of misschien was ze buiten adem van dat stukje van de deur naar hem?). Maar in elk geval een leuk verhaal die voor denk ik iedereen wel herkenbaar is.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
17.03.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk verhaal. Het beeld met de stethoscoop vond ik heel treffend en grappig. Het einde was een beetje te verwachten, maar dat deert me niet zo.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • MC H 18.03.22
    Hallo Arjan, Bedankt voor je commentaar. Ik zag haar ook hangen aan het plafond tijdens het schrijven.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.