SCHRIJFACTIVITEIT: FLITSVERHAAL

Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. De voorkeur gaat uit naar een verhaal in een of slechts meerdere zinnen. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc.
 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Vlinderkusjes

Publicatie: | Erik van der Velden
Haar vlechtjes wapperen in de volle galop. Ze kraait het uit van plezier wanneer ik mijn benen open als gaten in de weg. Bij elke val schud ik haar zachtjes heen en weer. Telkens keert haar gezicht terug naar ernst om me het volgende ritje af te dwingen.
‘Tegenwind!’ joel ik en blaas op haar voorhoofd. Ze knijpt haar ogen dicht met schokkerige knorretjes in haar elvenlach. Ik bijt op mijn lip bij het vertederende aanzicht. Haar luiken vallen weer open. Een naderende iris gunt me steeds meer kleurenpracht tussen de fladderende wimpers. Ik gniffel als ze kriebelend in de mijne verstrikt raken. Haar lippen glijden over mijn wang naar mijn mond.

‘Ik wil met je trouwen, pappa,’ kust ze.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
12.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
een herenpaard, een damespaard, een boerenknol! Goed werk!!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
05.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Schattig verhaal!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.