Klik hieronder op een van de mogelijkheden.


  • DEZE INZENDING:
  • Waardering
  • Hits
    120
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Nu opruiming!

Van niets tot iets

Het was 2 jaar geleden mijn aller eerste keer . 
Toen ik net ging beginnen had ik een hele rare gevoel in mijn lichaam , een gevoel dat ik nooit in mijn lichaam eerder had gekregen . Toen we net zijn gestart , voelde ik me niet in mijn vel . Maar in het midden van dat moment vroeg ze mij waarom ik zou traag was en waarom ik niet meer hard kon volhouden  . En ik antwoordde ' omdat het mijn aller eerste keer is en daarom ben ik ook een beetje zenuwachtig' . Vervolgens gaf ze mij heel veel motivatie waardoor ik stijf werd en uiteindelijk de veldloop kon winnen .
© Mohamed op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
10.10.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Er staan meerdere grammaticale/spelfouten in dit stukje, zoals bijv. dat "allereerste" aan elkaar mag, of dat het "een heel raar gevoel" moet zijn. Qua inhoud: leuk dat de hoofdpersoon zo open reageert op zijn eerste bedpartners vraag. De laatste zin is wel heel anders, wat minder beschrijvend dan de rest van je verhaal. Ineens is de hoofdpersoon door de motivatie compleet anders, maar wat deed zij dan?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • dagboek nachtmens 10.10.22
    Ik zie trouwens net dat dit je eerste verhaal is wat je op schrijverspunt zet! Leuk en succes met je volgende verhalen!