Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: FLITSVERHAAL
Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. De voorkeur gaat uit naar een verhaal in een of slechts meerdere zinnen. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc. Het meest beknopte en sprekend voorbeeld van een flitsverhaal is het verhaal dat Ernest Hemingway schreef.
" Te koop: babyschoenen. Nooit gedragen."
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
294
AANGEPAST: 28-03-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
16.12.21
Graag je feedback a.u.b.:
Om even wat tegengas te geven ...
Voor zes (of minder) woorden verhalen is geen aparte rubriek ondergebracht bij Schrijverspunt, wat ik jammer vind. Dat Stientje het in "flitsverhalen" parkeert, vind ik niet meer dan begrijpelijk. Waar kan ze het anders kwijt?

Eigenlijk vind ik het verhaaltje meer een slogan, vandaar niet de vijf sterren. Het kernachtige en de persoonlijke boodschap vind ik mooi.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
22.03.21
Graag je feedback a.u.b.:
'Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal',' lees ik in de instructies.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig