Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt nu een reactie geven, meer publicaties lezen of bijv. zelf meedoen aan een schrijfactiviteit. Klik hieronder s.v.p. op de gewenste mogelijkheid!

  •   Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk hieronder of klik eerst op TOELICHTING voor de werkwijze.
    Voeg hier je commentaar toe...
    You are a guest ( Sign Up ? )
    or post as a guest
    Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

    Wees de eerste om commentaar te geven.

    18.03.22
    Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
    Het idee is goed. Wel zitten er nogal wat 'haakjes' aan waar je naar zou kunnen kijken. Dat begint al met de tweede zin: de delegatie'. He, maar in de eerste zin had je het maar over één persoon. Dan spring je naar het jongetje in het weeshuis en dan weer terug naar de trein. Maar je had nog niet verteld dat de 'delegatie'.Zo zitten er nog heel veel dingen in waar ik vraagtekens bij kan zetten.
    Als je er een logisch verhaal van maakt, is het best interessant, maar nu kan ik er helaas maar twee steen aan geven.
    Show more
    1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
    • Eric Deprez 19.03.22
      Enige historische voorkennis had geholpen: nadat Nicolaj Boecharin (even vragen aan je geschiedenisleraar) was terechtgesteld, trokken ze naar de andere kant van de wereld om ook zijn kind af te maken. Ditmaal geen fictie, hoor.
      • Eric Deprez 21.03.22
        @HansVillerius Goed te weten dat je overstapt in Istanbul.
      • W.J. (Hans) Villerius 19.03.22
        'Ze' hebben misschien de trein naar Wladiwostok genomen, maar dan toch niet de 'Orient Express'. Want die ging niet verder dan Istanbul. Over dit flitsverhaal kan ik niet van gedachten wisselen met mijn geschiedenisleraar. Die is allang overleden. Ik heb daarom Wikipedia geraadpleegd: Nikolaj Boecharin werd in 1938 doodgeschoten tijdens de Grote Zuivering van Stalin en pas onder Michail Sergejevitsj Gorbatsjov in 1988 gerehabiliteerd. De rest van zijn familie werd weliswaar niet geëxecuteerd, maar naar strafkampen gestuurd- behalve dan het jongste kind: Yuri Larin (geboren in 1936 als zoon van zijn derde vrouw, Anna Larina) kwam terecht in een weeshuis en ontwikkelde zich later tot beeldend kunstenaar. Welnu, zoon en moeder hebben Boecharins eerherstel meegemaakt. Na kennisneming van deze feiten vond ik het verhaal niet veel beter.

    Je kunt ook een waardering, in cijfers, geven voor deze publicatie!
    Klik op Waardering bij de mogelijkheden.
  •   Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: Stem 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
    Schrijf een commentaar
    PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
     

    Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
    Klik op Commentaar bij de mogelijkheden.
  • Toelichting

    Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

    Commentaar

    Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
    • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
    • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
    • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
    Commentaren of reacties lezen.
    • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
    • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
    • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
    Voorwaarden:
    Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
    Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

    Waardering:

    Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
  • ZELF MEEDOEN

    Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.

  • Alle inzendingen in FLITSVERHAAL

    Klik op een titel om de inzending te lezen.

Voorwaarden FLITSVERHAAL

Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc.

Nu nog te bekijken:

Inzendingen in deze schrijfactiviteit waarvan de publicatieperiode binnenkort vervalt. Vind je een inzending de moeite waard en vind je het jammer als deze zou verdwijnen? Leden kunnen de publicatieperiode verlengen!!