Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Therapie

 “Ga mee met de stroom...”, vertelde mijn therapeut me, “Het maakt je leven zoveel makkelijker”. Dus hier sta ik dan. Ik heb mijn rugzak zorgvuldig ingepakt en kijk naar het water. ‘Ga mee met de stroom’. Het zal wel'. Ik controleer of ik al mijn spullen goed heb ingepakt. Na vier dagen is dat inmiddels een routine. Ik hijs mijn rugzak nog eens goed op, maak hem solide vast en wandel langzaam maar in een steeds beter tempo stroomafwaarts.
Mijn telefoon trilt in mijn broek. Verbaasd kijk ik erop. Niemand heeft dit nummer. Ik heb hem alleen gekocht voor noodgevallen. Een telefoon en een powerbank.
‘SMS alert: vermist, jonge vrouw, 23 jaar… autistisch’…. Ik druk het weg. Ik kom hier toch geen mensen tegen. Ik loop door. Ik volg de stroom. 

 

© Ingrid Bruggink op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
31.10.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik vind het gegeven heel mooi. Maar op een of andere manier wringt het nog een beetje. Deels door de witregels (op te lossen met een zachte return) en gebruik van cursief.
Maar ook omdat voor mijn gevoel haar reis nu past begint. en dan begrijp ik niet dat er nu al een SMS-Alert uitgaat ... begrijp je wat ik bedoel?
Misschien dat deze chronologische hobbel met een iets andere keuze van woorden al is opgelost. Denk het wel.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig