SCHRIJFACTIVITEIT: FLITSVERHAAL

Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. De voorkeur gaat uit naar een verhaal in een of slechts meerdere zinnen. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc.
 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Spinnen

Publicatie: | Erik van der Velden

Vanochtend wekte je me weer. Vanuit het niets landde je bovenop me. Jouw harige poten trippelden over mijn blote borst. Ragfijn, sensueel. Ik liet je begaan, terwijl jouw genegenheid door mijn lichaam trilde. Je voerde een tapdansje voor me op en even vreesde ik dat je in mijn tepel zou bijten. Een pootje kamde door mijn borsthaar, speelde ermee. Ik bakende jouw speelveld af met bergen van dekens. Even klauterde je ertegenop, maar gaf jezelf onmiddellijk weer over aan je huidhonger. Je maakte een zachte landing en draaide jezelf spartelend om. Het kriebelde heerlijk toen je pootjes over mijn buik krasten. Daar bleef je liggen, veilig en voldaan, starend naar mijn navel. Je zachte gespin fluisterde je uiteindelijk in slaap.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
12.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Eens met Frits. Leuk dat je niet weet of het om een poes of een spin gaat.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ewald Hagedorn 12.08.22
    Het lijkt mij evident dat het hier om een poes gaat. Zie de slotzin. Spinnen spinnen namelijk niet, alleen poezen doen dat.
12.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk gedaan die verwarring 4 of 8 poten. Let wel, de baas ligt steeds bovenop!
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
10.02.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.