Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Poes in het gras

Ik schrik wakker. De geur van rotte bladeren bevuilt mijn neus en de smaak van natte aarde kleeft tegen mijn gehemelte. De lucht is gevuld met grijze wolken. Ik hijg van de inspanning wanneer ik probeer op te staan, maar mijn ledematen blijven bewegingsloos.

Ik draai mijn hoofd naar rechts en zie de wereld op zijn zij. Donkergroene grassprieten en verdorde bladeren. In de verte silhouetten van kolossale bomen met oranje- en roodgekleurde bladeren.

Ik kantel mijn hoofd naar achteren en zie hetzelfde plaatje op de kop, plus mijn omgevallen zwarte omafiets, met geknakte spaken en een verbogen voorvelg.

Ik kijk naar links en zie een Britse korthaar, de kat uit de Sheba-reclames. Hij loopt naar me toe en likt met zijn tong van schuurpapier over mijn wang. Ik krijs wanneer hij zijn vlijmscherpe tanden in mijn vlees zet en het losrukt van mijn botten.

© Lorelei Kersten op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
30.10.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
damn. ik hou hiervan
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Lorelei Kersten 30.10.22
    Dank je wel. Daar word ik blij van, want er zijn nogal wat mensen die mijn verhalen een tikje te donker vinden soms :-)