SCHRIJFACTIVITEIT: FLITSVERHAAL

Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. De voorkeur gaat uit naar een verhaal in een of slechts meerdere zinnen. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc.
 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Ochtendgloren

Publicatie: | Erik van der Velden
Bundels zonnestralen draperen onze donzen dekens. Minuscule stofdeeltjes dansen zwierig op de thermiek van onze warme lijven, gulden muggen in de lentelucht. Het hypnotiserende schouwspel baant zijn onbestemde weg terwijl jouw been zich in de mijne vlecht. Ik draai mijn blik opzij en zie hoe de morgenstond je zorgeloze gezicht met gouden confetti bestrooit. Trillende lachstuipjes op je lippen getuigen je gewaarwording ervan en vullen me met een intens plezier. Het vertederende aanzicht wil ik niet met een kus doorbreken, hoe sterk mijn verlangen ook is. Minuten blijf ik naar je staren en ik besef dat dit geluk heet en dat ik het moet koesteren tot het gordijn binnenkort voor me valt. Ook vandaag zal ik je dat niet vertellen. Dan zal jouw ochtendgloren me morgen wederom belonen.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
27.01.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.