SCHRIJFACTIVITEIT: FLITSVERHAAL

Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. De voorkeur gaat uit naar een verhaal in een of slechts meerdere zinnen. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc.
 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Ik spoor niet

Publicatie: | Louisa Weijenbergh
We waren precies twaalf en een half jaar samen op onze trouwdag. Ik had mezelf een prachtige witte jurk cadeau gedaan. Een koopje, dat wel, maar het feit dat ik het mezelf gegund had was het resultaat van langdurige therapie geweest.
Wat een prachtige dag! Het voelde goed; zo verschrikkelijk goed. Ik wist dat ik mijn man had gevonden en dat dit nooit meer stuk kon gaan…

Na het ja-woord eindigden we in het café met hapjes en drankjes. Veel drankjes. En als er drank was werd er drugs gehaald. Cocaïne. Geen bergen maar net genoeg om je de koning te rijk te voelen, meer drank te kunnen drinken en uitbundige seks te kunnen hebben. Recreatief gebruik noemden we het. Onschuldig, dacht ik.
Dat cocaïne, oftewel de witte sloper, binnen een jaar na dato, mijn leven zou hebben gesloopt wist ik toen nog niet.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.