SCHRIJFACTIVITEIT: FLITSVERHAAL

Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. De voorkeur gaat uit naar een verhaal in een of slechts meerdere zinnen. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc.
 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Gewist

Publicatie: | Maryse Van Hal
Ik had weken gevochten. Met een druk op een knop was het gevecht beslist en was alles uitgewist.
 
Noot van de schrijver:

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
02.05.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Grappig. Andere mensen, waaronder jij als schrijver, dachten aan een daadwerkelijk gevecht. Ik dacht aan een juridisch gevecht. Dat had ook gekund. Ik denk dat het zich voor meerdere interpretaties leent, en dus erg geschikt is. Goed gedaan!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Maryse Van Hal 08.05.21
    Dank je wel, Maaike, voor je appreciatie. In eerste instantie ging het over de battle, de poëziewedstrijd van schrijverspunt, maar bij de derde zin dacht ik idd al ruimer. Een juridisch gevecht is ook een leuke invalshoek.
02.04.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Goed geschreven!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.