SCHRIJFACTIVITEIT: FLITSVERHAAL

Een flitsverhaal is, bij Schrijverspunt, een krachtig en compleet verhaal in het kleinst mogelijk (maximaal 150) aantal woorden. Het moet een begin, midden en einde hebben en bij voorkeur een draai of verrassing aan het einde. De voorkeur gaat uit naar een verhaal in een of slechts meerdere zinnen. Geen zgn quotes, wijsheden, gezegden, etc.
 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Frisse berglucht

Publicatie: | MC H

De bomen leken uit de kwast van Bob Ross weggelopen. Vanuit de auto was de hele wereld een schilderij.
   Tot Kelly uitstapte bij het benzinestation en de comfortabele atmosfeer van de airco inwisselde voor de buitenlucht. Een hinderlijke warmte omkleedde haar als een deken die bij elke stap vetter aan haar schouders plakte. Als Bob dit op een berg zou schilderen, zag je niets anders lange klodders druipende verf. En die geur! De mix van benzine en sparrennaalden was al erg, dicht bij de deur met “Damen” erop vulde doordringende ontlastingsgeur het aroma aan. Ontlasting: een woord van de ouders van Kelly, zelf noemde ze het stront. Niet als pappa en mamma in de buurt waren natuurlijk, dan sprak ze er nooit over. 
   De komende drie weken kamperen in de frisse alpenlucht. Kelly kon niet wachten tot ze terug was. In haar stad, bij Ramon, haar vriendinnen en haar scooter.
   Kutvakantie.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
29.04.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Verrassend en grappig geschreven.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.