We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Reacties van:
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
   Els · 24 dagen geleden
   Met plezier gelezen.
   • This commment is unpublished.
    Bart · 22 dagen geleden
    Bedankt Els! Leuk om te 'horen'. 
  • This commment is unpublished.
   Ewald Hagedorn · 24 dagen geleden
   Dit soort vage, mystieke verhaaltjes boeien mij niet. Geen waardeoordeel, maar een persoonlijke smaakkwestie.
   Technisch puntje: ‘Het lijken wel engelenvleugels’, dacht hij nog. - gedachten worden nooit tussen aanhalingstekens geplaatst, alleen gesproken woord. 
   • This commment is unpublished.
    Bart · 22 dagen geleden
    Hé Ewald, dank voor je terechte feedback over aanhalingstekens. Pas ik aan. En volgens mij vallen opmerkingen als ‘dit soort verhaaltjes boeien mij niet helemaal niet onder feedback. Een rating zou je ook niet moeten laten afhangen van je persoonlijke smaak. Wel van de kwaliteit van wat geschreven is. Feedback is inhoudelijk iets teruggeven wat het geschrevene kan verbeteren. Mooi dat je dat vaak doet. Ga daar vooral mee door. Daar worden schrijvers beter van. Hartelijke groet, Bart
    • This commment is unpublished.
     Ewald Hagedorn · 22 dagen geleden
     Bart, je hebt helemaal gelijk. De opmerking over 'niet boeien' was niet relevant en had ik achterwege moeten laten. 
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 25 dagen geleden
   'de horizon leek niet helemaal recht', geweldig.
   'via zijn ogen ..' vind ik een beetje detoneren met de rest van het verhaal.
   ik heb geen idee wat de vierde dag is, waarschijnlijk iets bijbels, maar het maakt me niet uit. ik vind het een mooi verhaal.
   • This commment is unpublished.
    Bart · 22 dagen geleden
    Dank voor de feedback. Goed om te lezen. Met jouw feedback nog wat aanscherpingen gedaan. De vierde dag is idd iets van een verwijzing naar een Bijbels motief. Volgens de Bijbel wordt het licht op de eerste dag geschapen en de zon (en maan en sterren) pas op de vierde dag. Dus zonder zon is het al licht. 
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  3 Commentaren

  Gebruikerswaardering: 3 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Rating: 3.7
Stemmen: 3
Hits: 270
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Joep Junger: Ambri, jouw dood, mijn pijn

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.