Feuilleton

Feuilleton

Een feuilleton is een verhaal dat uit meerdere delen en afleveringen bestaat en over een langere tijd wordt uitgezonden of gepubliceerd.

Met een feuilleton verschijnt een groot verhaal in meerdere delen. Elke keer moeten mensen na het lezen of beluisteren van een stuk een tijd wachten op het vervolg. Door het gebruik van zogenoemde cliffhangers wordt het wachten een stuk spannender. Anders dan bij een boek of film kan men niet meteen verder kijken of lezen en moet er in spanning worden gewacht op het vervolg. Oorspronkelijk waren feuilletons de losse blaadjes als bijlage van een blad en later werden het vaste rubrieken over recensies, wetenschappelijk of culturele nieuwtjes en andere zaken. Inmiddels gaat een feuilleton vooral om romans, novellen en verhalen, ofwel fictie.

 Toevoegen van een nieuwe feuilleton is niet meer mogelijk.

Blog

Geboren voor seks deel negen

Arnold overzag de lange tafel waar iedereen genoot van een hapje en een drankje.

Het was een gemêleerd gezelschap bestaande uit artsen, directie leden en hoge ziekenhuis functionarissen.

Amanda zat naast hem en vroeg zich af wat zij hier deed. Voor haar stond een glas cola en ze had een paar borrelhapjes genomen.

Arnold boog zich opzij, keek haar schalks aan en fluisterde in haar oor.

'Je vraagt je zeker af wat je hier doet, Amanda? '

'Eigenlijk wel, ja. '

'Daar ga je nu achter komen. '

Hij stond op en tikte met zijn ring tegen zijn glas. Alsof het was afgesproken vertrok al het bedienend personeel en toen de laatste de deur achter zich had dicht getrokken stond Arnold op. De gesprekken verstomden en iedereen richtte zijn aandacht op hem.

'Beste collega's. Allereerst wil ik jullie allemaal van harte welkom heten op dit symposium. Door middel van workshops en cursussen op jullie eigen vakgebied hopen we jullie kennis weer te verreiken en te vergroten. '

Hij zweeg even om het applaus in ontvangst te nemen.

'Maar natuurlijk mogen we ook de ontspanning niet vergeten. Daarvoor heb ik onze Amanda bereid gevonden. '

Hij tikte op haar schouder.'Ga even staan en stel je voor, lieverd. '

Nerveus stond Amanda aarzelend op en streek haar jurk glad.

'Mijn naam is Amanda.'

Vragend keek ze naar Arnold en haalde haar schouders op.

Arnold lachte toegeeflijk.'Het lijkt alsof ze verlegen is, dames en heren. Maar niets is minder waar. Laat me u vertellen dat ze op school een striptease heeft gedaan voor het oog van honderden leerlingen. '

Een rode blos joeg naar haar wangen en ze sloeg haar ogen neer.

'Amanda, wil jij ons laten zien hoe je dat deed, ' vroeg Arnold.'Kom op, ga op tafel staan en geef ons een striptease. '

Amanda staarde naar de grond en wrong haar handen in wanhoop in elkaar.

'Ik ..ik was toen dronken...'

Arnold klapte in zijn handen en keek de tafel rond.'Ze was dronken, maar dat is geen probleem. '

Hij keek om zich heen en wenkte een lange blonde vrouw die net haar glas had bijgeschonken.'Irene, zou je zo vriendelijk willen zijn. '

'Maar natuurlijk, Arnold. '

Ze stond op met de fles rum in haar hand en schonk een glas vol.

'Doe je mond maar open, 'zei ze tegen Amanda. Ze zette het glas tegen haar mond en goot slokje voor slokje de sterke drank in haar keel. Amanda haar gezicht vertrok en ze rilde van afschuw. Op het laatst trok ze haar hoofd weg waardoor de laatste rum op haar kleren terecht kwam.

Ze keek Arnold angstig aan,

'Wat gebeurt er?Wat doen jullie? '

Arnold zijn ogen stonden hard.

'We gaan jou leren hoe je je moet gedragen in het leven. Na dit weekend ben je veranderd en speelt seks geen rol meer bij jou. 'zei hij op ijzige toon.

Amanda keek hem geschrokken aan met haar grote bruine ogen.

'Ik wil naar huis, 'zei ze zwak. Ze keek Arnold trillend aan.'Alstublieft. '

Hij zuchtte diep en trok een papier uit zijn binnenzak.'Je moeder heeft de verwijzing ondertekent, Amanda. Daarmee gaf ze toestemming voor je behandeling. '

Hij vouwde het op en keek haar dreigend aan.'En nu is het mooi geweest, Amanda. Ga op tafel staan en kleed je uit. '

Amanda beet op haar onderlip en stapte bevend op haar stoel en toen op de tafel.

Iedereen ging staan om maar niets te hoeven missen.

Amanda voelde zich warm worden toen ze alle ogen op zich gericht zag. Ze trok haar blouse en hemd uit en haakte haar beha los. Ze voelde haar tepels verstijven toen een lichte bries ze beroerde. Haar borsten staken dapper vooruit. Ze ademde even diep in en sloot haar ogen. Toen maakte ze haar jurk los. Met een lichte ruis gleed de jurk op tafel en stapte ze eruit.

Amanda had alleen nog een slipje aan en merkte hoe de opwinding en spanning toenam. Sommige mannen haalden schaamteloos hun pik uit hun broek en masseerden hem terwijl ze haar aandachtig opnamen.

Er liep een traan over haar wang toen ze haar slipje omlaag trok en naakt op de tafel stond. Ze veegde over haar ogen en keek Arnold aan. Hij slikte en voelde zijn pik stijf worden. Ze was adembenemend mooi en haar lichaam werd gevangen in het felle licht van de lampen boven de tafel. Iedereen om de tafel was in beroering. Veel mannen en vrouwen konden hun ogen niet van Amanda afhouden terwijl anderen aan de grond genageld stonden.

' Irene, jij bent gynaecoloog ,'zei Arnold schor.'Wat denk je van een inwendig onderzoek voordat we aan de slag gaan. '

'Lijkt me een goed idee. '

Ze stond op en liep tussen de anderen door langzaam naar de tafel. Om haar lippen speelde een glimlachje.

'Ga even liggen, meisje. Maak je geen zorgen, ik zie elke dag kutjes en geloof me..die van jou mag er zijn. '

Amanda schudde haar hoofd maar Arnold greep in.

'Doe wat ze zegt, Amanda. Anders maak je het alleen maar moeilijker voor je zelf. '

Ze rilde toen haar rug en billen het koude hout raakte. Angstig en met opengesperde ogen keek Amanda de grote blonde vrouw aan.

Irene bestudeerde haar vagina zoals een kat naar zijn prooi keek.

Ze keek Arnold schuin aan.'Arnold, jij scheert jezelf nat, toch? '

Hij knikte bevestigend.

'Ga even een mesje en scheerzeep halen. '

Arnold haastte zich weg om een kleine vijf minuten later terug te komen.

Irene wenkte een vriendin van haar.'Ga even op de rand van de tafel zitten en neem haar hoofd op schoot. '

De vrouw deed wat haar gevraagd werd en Irene ging aan het werk terwijl iedereen om haar heen stond en gebiologeerd toe keek.

Irene spoot voldoende scheerschuim op Amanda haar vagina en gleed toen langzaam

met het scherpe mesje over haar donkere krullen. Irene likte langs haar lippen toen ze stukje bij beetje haar kutje blootlegde. Snel kwam haar naakte vlees tevoorschijn. Het vlees dat haar clitoris omhulde en de buitenste ring van de schaamlippen.

Amanda kreunde opgewonden toen Irene er de laatste hand aanlegde en vroeg om een nat doekje. Iemand gaf een paar vochtige tissues waarmee Irene de laatste restjes zeep verwijderde. Irene bekeek tevreden haar werk, deed toen de benen van Amanda uit elkaar en ontsloot haar vagina. Iedereen drong om Irene heen om er niets van te hoeven missen.

'Weten jullie dat de vrouwelijke clitoris de afmetingen van een penis kan krijgen, 'zei Irene op docerende toon.'Kijk wat er gebeurt. De zenuwen aan de uiteinden zijn bij Amanda uiterst gevoelig.'

Langzaam maar zeker gleed haar hele hand recht de kut in, regelrecht op haar genotsknopje af. Amanda schreeuwde het uit van genot en kwam met haar billen van tafel. Ze hijgde toen Irene steeds sneller en dieper ging met haar hand. Geil liep tussen Irene haar vingers door. Haar vriendin begon een aanval op Amanda haar borsten en tepels en samen brachten ze haar naar een daverend orgasme.

Irene haalde haar hand terug en stak haar vingers in Amanda haar mond.

'Wel heren, Amanda is lekker op temperatuur gekomen. '

De mannen verdrongen elkaar om als eerste Amanda te kunnen neuken.

Arnold maande ze tot rust.'We zijn hier het hele weekend en Amanda is het hele weekend tot onze beschikking. Neem haar op elke manier die je kan verzinnen, maar doe het rustig aan. Natuurlijk mogen de vrouwen ook hun bijdrage leveren. '

Amanda likte langs haar lippen en glimlachte. Arnold dacht dat hij het juiste deed,hij moest eens weten.

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 43
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Top 10: Hoogste beoordeelding in deze rubriek

Top 10 : Meest gelezen in deze rubriek

Recente inzendingen voor schrijfactiviteiten met een hoge waardering van bezoekers.

Goede daad!

sept 27, 2019 Ze keek me aan Pieter Wouter Broekharst

Borreluur.

sept 18, 2019 De bank in het park Pieter Wouter Broekharst

Meer schrijfactiviteiten