Feuilleton

Feuilleton

Een feuilleton is een verhaal dat uit meerdere delen en afleveringen bestaat en over een langere tijd wordt uitgezonden of gepubliceerd.

Met een feuilleton verschijnt een groot verhaal in meerdere delen. Elke keer moeten mensen na het lezen of beluisteren van een stuk een tijd wachten op het vervolg. Door het gebruik van zogenoemde cliffhangers wordt het wachten een stuk spannender. Anders dan bij een boek of film kan men niet meteen verder kijken of lezen en moet er in spanning worden gewacht op het vervolg. Oorspronkelijk waren feuilletons de losse blaadjes als bijlage van een blad en later werden het vaste rubrieken over recensies, wetenschappelijk of culturele nieuwtjes en andere zaken. Inmiddels gaat een feuilleton vooral om romans, novellen en verhalen, ofwel fictie.

 Toevoegen van een nieuwe feuilleton is niet meer mogelijk.

Blog

Geboren voor seks

Amanda sprong ongeduldig van de ene op de andere voet. Anna keek haar waarschuwend aan. Ze stond op het punt haar jongere zusje mee te nemen naar een grote danceparty. Anna was niet bestand geweest tegen het al dagen lange gezeur van Amanda. Uiteindelijk had ze “ja”gezegd om er vanaf te zijn. Ze had moeten liegen tegen moeder en gezegd dat ze naar een verjaardag gingen. Wat kon er nu helemaal gebeuren, hield ze zichzelf voor. Ze waren samen met Jos en Arnold die haar hadden verzekerd Amanda ook goed in de gaten te houden.

Voor haar zestien jaar had Amanda een goed ontwikkeld lichaam. Haar volle borsten werden omhoog geduwd door de te kleine beha en haar middel was slank.

Het lelijke eendje was een mooie zwaan geworden. Was ze vroeger dun en plat, het laatste jaar had ze een groeispurt doorgemaakt en was ze veranderd in een verrukkelijk wezen dat menig man nu al het hoofd op hol bracht.

'Doe er iets overheen,' waarschuwde Anna.'Als mams je zo ziet laat ze je de deur niet uitgaan. Waarom loop je er zo bij, trouwens?'

Amanda haalde haar schouders op.'Ik vind het mooi.'

'Het is niet mooi, je lijkt wel een hoer.'

Amanda trok een lange trui uit haar kast en trok die over haar hoofd. Ze schudde haar lange, zwarte haar los en keek in de spiegel.'Zo goed?'

Anna knikte kortaf. Achteraf had ze er spijt van dat ze zo snel had toegegeven. Ze had zin om lekker uit haar bol te gaan en je jongere zusje kon je daar niet bij hebben.

'Je weet wat we hebben afgesproken, ' beet ze Anna toe.' Je blijft op het terrein en je gaat met niemand mee. Zorg ervoor dat je de bewaking in de gaten houdt, voor als er iets gebeurt.'

'Wat kan er gebeuren, ' vroeg Amanda.' We gaan toch gewoon dansen?'

Anna pakte haar tas, controleerde of ze alles bij zich had en rolde met haar ogen.

Ze had geen zin om Amanda uit te gaan leggen wat er kon gebeuren als je met een paar honderd losgeslagen jongeren op een afgesloten terrein was.

'We gaan,ze komen ons zo ophalen.'

Ze greep Amanda stevig bij de arm en keek haar ernstig aan.

'Denk aan wat ik gezegd heb. Ik zal het me zelf nooit vergeven als er iets gebeurt. Blijf zo veel mogelijk bij mij en de jongens. '

Ze durfde moeder nooit meer onder ogen durfde te komen als er Amanda iets zou gebeuren. Die was erg beschermend naar haar jongste dochter toe. Als ze wist dat ze meeging naar een danceparty kreeg ze ter plekke een hartverzakking. Amanda rende

de trap af en Anna keek haar na. Morgen om deze tijd , hield ze zich voor, was alles achter de rug en zaten ze rustig op de bank televisie te kijken.

'We gaan, mam. Jos komt ons op halen.'

 

'Veel plezier op de verjaardag, op tijd thuis,' riep ze vanuit de kamer.

'Mam, het is vrijdag avond,' zei Anna verongelijkt.

'Op tijd thuis,' riep moeder onverstoorbaar terug.

'Ja, mams,'riep Amanda en liep achter Anna aan naar buiten.

Anna was blij dat ze gelijk waren weggelopen. Ze had er niet tegen gekund nog een keer te moeten liegen tegen moeder. Ze had het zwaar gehad met de scheiding en ze begon net weer een beetje op te krabbelen.

Amanda danste op de stoep en zwierde met haar lange haar. Glimlachend keek Anna naar haar jongere zus. Af en toe wenste Anna dat ze zelf nog de onbevangenheid van Amanda had.

Om de hoek verscheen een auto met ronkende motor. Daar kwam hun lift aan.

Arnold hing uit het zijraam.

'Hebben jullie er zin in?' riep hij.

Jos stopte bij de stoep en Julia keek nog even om. Hun moeder stond voor het raam. Ze hield het gordijn opzij en zwaaide.

'Amanda, mama zwaait nog,' riep Anna. Maar Amanda zat al achter in de auto.

Anna zwaaide met een steek door haar hart en wierp een kushand. Toen stapte ze in naast Jos.

 

Charlie stond naast het toegangshek en keek naar de honderden jongeren die als makke schapen het terrein op stormden. Het was zo makkelijk, je huurde een dj in die al een beetje naamsbekendheid had en bood hem de kans op te treden voor duizend fans. Vervolgens liet je al die fans twintig euro voor een kaartje betalen en het geld stroomde binnen. De bewaking kostte nog geen fractie van wat het hem opleverde.

Het was een warme avond en de feestverlichting twinkelde. Op het grote podium werd alles in gereedheid gebracht voor de hoofdact. Daarnaast waren er op het terrein ook kleinere podia voor beginnende bands en een amateur dj die het vak nog moest leren.

Charlie stond stil en liet zijn ogen over de menigte glijden. Hij hoopte vanavond een leuke jonge meid te kunnen neuken. De vorige keer was het mislukt omdat het meisje een hele groep vrienden en familie bij zich had. Daar had hij van geleerd.

Nu zou hij zich focussen op meiden die alleen waren of met hun grotere broer of zus. Uit ervaring wist hij dat kinderen uit de betere milieus juist helemaal uit hun bol gingen op deze feesten. Even verlost van de druk van thuis en het moeten presteren op school. En vaak hielpen een paar pilletjes ook wel. Hij had zijn zak vol. Weer stormden tientallen jongens en meiden het veld op. Nog even en dan sloten de hekken en kon niemand meer op het terrein komen, of eraf.

Een kwartier later sloten de hekken en barstte het feest los. De muziek galmde uit de speakers en vuurwerk spoot de lucht in. Op het opzwepende ritme van de muziek dansten honderden jongens en meiden. Charlie liep opgewonden tussen de dansende en hossende menigte tot hij opeens zag waar hij naar had gezocht.

Ze was nog niet zo oud maar wel adembenemend knap. Haar ravenzwarte haar zwierde om haar heen. Haar middel was ontbloot en haar borsten wipten bijna de

beha uit. Ze had haar ogen gesloten en leek te zweven op de muziek.

Charlie beet op zijn onderlip, kwam dichterbij en scande haar omgeving. Een groter meisje was bij haar en leek haar in de gaten te houden. Een jongen danste om hen heen. Misschien broer en zus?

Charlie voelde dat hij een stijve kreeg als hij eraan dacht wat hij met haar ging doen. Nu was het zaak om er achter te komen of het inderdaad haar broer en zus waren. Het meisje glinsterde van het zweet en lachte naar hem. Charlie lachte terug en begon met haar mee te bewegen. Het oudere meisje zag hem en wierp hem een waarschuwende blik toe. Charlie glimlachte.

'Is ze je zus, 'schreeuwde hij boven de muziek uit.

Het meisje knikte en deed een paar stappen dichterbij.

'Ze danst erg goed.'

Charlie pakte twee stage tickets uit zijn zak en hield die haar voor. Met grote ogen staarde ze hem aan en greep toen de kaartjes uit zijn hand.

'Voor jou en je vriend,'riep Charlie.'Neem maar.'

Hij zag dat ze heen en weer werd geslingerd tussen enerzijds de verantwoordelijkheid voor haar zusje, en aan de andere kant de plaatsen voor het grote podium.

Charlie knipoogde naar haar, liet zijn hand in een broekzak glijden en stopte een handvol tabletjes in haar zweterige hand.

'Heb je nog meer plezier vanavond. '

Hij knikte haar bemoedigend toe.

'Ga maar, ik blijf wel bij je zus.'

Meer aanmoediging had ze niet nodig. Ze greep haar vriend bij de hand en sleurde hem mee. Charlie keek ze na en verlegde toen weer zijn aandacht naar het meisje die geen idee had dat ze net aan hem was overgeleverd.

'Hallo, hoe heet je?'

Ze opende haar ogen en net op dat moment dansten de spotlights om haar heen.

'Ik heet Amanda.'

Ze kronkelde met haar lichaam op de muziek en duwde even tegen hem aan. Charlie zag zichzelf weerkaatst in haar prachtige donkere ogen.

'Je danst erg goed, 'schreeuwde hij.' Kijk, hier heb je nog meer plezier mee.'

Hij nam twee tabletjes uit zijn broek en liet ze zien. Wantrouwend keek ze hem aan.

'Wat zijn dat? '

'Hiermee kan je langer dansen, 'antwoordde hij.'Iedereen neemt ze. '

De dansende menigte drong zich op en Charlie riep.

'Doe je mond open. '

Gehoorzaam deed Anna wat haar gevraagd werd en hij mikte snel twee tabletjes in haar mond.

'Laat ze wegsmelten.'

Charlie lachte en keek naar het hoofdpodium waar haar grote zus aan het dansen was.

Tevreden keek hij naar Amanda die voor hem danste en schijnbaar genoot van zijn belangstelling voor haar.

Hij wist dat de tabletten binnen een paar minuten hun werk gingen doen.

'Je hebt geweldig mooie tieten,'riep hij.'Mag ik ze aanraken? '

Even werden haar ogen groot van verbazing, toen glinsterden ze en plagend duwde ze haar borsten in zijn gezicht. Ze was zo gehypnotiseerd door de muziek en de sfeer dat het haar niets kon schelen.

Charlie lachte, nam haar in zijn armen en trok de sluiting los. Het was hem gelukt.

 

 

Dit was een lot uit de loterij. Gewillig en volgzaam lag ze op de tafel. Hij kon niet wachten zijn lul in haar te stoppen. Maar eerst een beetje opwarmen. Zijn stijve penis hing een centimeter van haar mond vandaan.

'Doe je mond maar open, 'fluisterde hij in haar oor.'Ik heb iets lekkers voor je. '

Gehoorzaam deed ze wat hij haar opdroeg.

Hij wilde haar geil maken, laten genieten van zijn pik die langzaam over haar lippen gleed en toen zonder haast de vochtige warmte van haar mond in gleed. Zijn adem stokte toen haar mond zich strak om zijn pik sloot. Haar tong likte zijn eikel. Langzaam trok Charlie zich terug, gleed weer naar binnen en voelde haar tanden langs zijn pik schuren en dan tot diep achter in haar keel. Het was moeilijk voor te stellen dat ze nog nooit een pik in haar mond had gehad. Opeens voelde hij het zaad op komen borrelen en zijn heupen schokten. Op het moment dat hij zich ontlaadde in haar mond opende ze haar ogen en keek hem aan. Charlie sloot kreunend zijn ogen en zocht steun aan de rand van de tafel. Het sperma liep uit haar mond en druppelde van haar kin af. Met een gelukzalige uitdrukking op haar gezicht likte ze rond haar lippen.

Charlie werd gek van begeerte. Binnen een minuut had hij haar kleren uitgetrokken en op een hoop gegooid. Charlie kleedde zichzelf snel uit.

Hij spreidde Amanda haar benen en begon te masturberen, zijn pik groeide in zijn hand en toen hij stijf genoeg was begon hij haar langzaam te neuken. In haar mondhoek glinsterde een druppel sperma. Voorzichtig veegde hij die weg.

'Leg je handen op je borsten, ' beval hij.'Speel met je tepels.'

Amanda deed wat hij zei. Ze was onder invloed van de drug die hij haar had toegediend en kreunde toen hij sneller ging stoten. Charlie besefte dat ze nog maagd was toen hij weerstand voelde. Hij pakte haar hand en hun vingers verstrengelden zich in elkaar. Ze bewoog haar onderlichaam steeds sneller met hem mee en kromde haar rug.

'Dit kan even pijn gaan doen, kleintje.'

Charlie grijnsde.

'Je bent een geboren hoertje, je geniet hiervan.'

Zijn stoten werden sneller en krachtiger en Amanda kromde haar jonge lichaam. Haar vagina stond in vuur en vlam. Elke vezel in haar lichaam verlangde naar bevrediging.

Amanda werd overspoeld door een sensatie die ze nog nooit had meegemaakt. Ze gilde en voelde de spieren in haar buik samentrekken in een ongecontroleerde beweging. Ze had nog nooit zo'n sensatie door haar aderen voelen stromen. Haar kutje omklemde zijn pik als een ijzeren vuist.

Ze sloot haar ogen en gooide haar hoofd achterover. Ze kwamen tegelijk klaar en

tevreden trok hij zich terug. Amanda verslapte , bewoog zich niet meer en Charlie zag dat geil en maagdelijk bloed langs haar benen omlaag liepen. Hij haalde diep adem en besefte dat ze voor het eerst in haar leven was geneukt. Teleurgesteld nam hij zijn pik in zijn hand. Hij had haar nog wat graag in haar kont geneukt maar het duurde zeker nog een half uur voordat zijn pik weer stijf was. Dat zou te lang duren.

 

 

 

Anna was in alle staten. Ze stond bij de bewakers die haar onbewogen aanhoorden en verzekerden dat niemand tussendoor het terrein af was gegaan. Als ze zo knap was als Anna zei, hadden ze haar zeker gezien.

Tranen welden op in haar ogen en haar maag draaide zich om van angst. Zonder Amanda ging ze niet weg. Opeens hoorde ze iemand roepen. Het was de jongen die haar de stage tickets had gegeven.

'Zoek je je zus?'

Amanda liet zich meeslepen tussen hem en een bewaker in. Ze leek verdoofd.

'Wat is er met haar gebeurt?'

Huilend van geluk trok ze haar zus naar zich toe en hield haar stevig vast.

'Ik denk dat de drukte haar teveel is geworden, ze viel flauw, 'legde de jongen uit.'Mijn naam is trouwens Charlie. '

Hij gaf Anna een hand en glimlachte geruststellend. 'We hebben haar even achter het podium laten bijkomen en iets te drinken gegeven.'

Hij streek wat haren uit haar gezicht en keek bezorgd.'Neem haar maar mee en hou haar nog even in de gaten. '

Anna knikte. Het enige wat ze wilde was zo snel mogelijk weg van hier. Jos kwam

aanrijden en keek opgelucht toen hij zag dat Amanda terecht was. Arnold lag

stomdronken op de achterbank en snurkte.

Jos hielp Anna op de bijrijders stoel en klikte de gordel vast.

Trillend van nervositeit schoof Anna Arnold opzij , hielp Amanda in de auto en duwde het portier dicht. Het was al ver na middernacht. Onder het rijden bedacht ze wat ze moeder moest vertellen.

Haar op hol geslagen hart was tot bedaren gekomen nu Amanda veilig in de auto zat en ze op weg waren naar huis. Ondanks alles sloot ze tevreden haar ogen en leunde achterover. Eindelijk durfde ze zich te ontspannen. Ze had een fantastische avond gehad en met die stage kaartjes zelfs beter dan verwacht. Achteraf was alles goed afgelopen. Tegen moeder kon ze uitleggen dat het zo gezellig was dat ze de tijd waren vergeten.

 

 

 

Amanda lag in bed en staarde naar het plafond. Gelijk nadat ze thuis waren gekomen was ze naar bed gegaan, maar kon niet slapen. Alles wat er was gebeurd speelde zich opnieuw af in haar geest, ze herinnerde zich nog ieder detail. Ze proefde nog de

ziltige smaak van het warme sperma in haar mond en dat ze het had doorgeslikt.

Maakte dat een hoer van haar, vroeg ze zich af. Ze had moeite gedaan om met haar

tong de restjes op te likken en door te slikken. En toen hij bij haar binnendrong en begon te neuken. Ze sloot haar ogen en gruwde van zichzelf. Er waren gevoelens los gemaakt die ze niet meer onder controle had. Op het moment dat hij verslapte in haar was ze teleurgesteld. Amanda wilde niets liever dan dat hij doorging en ze zijn pik nog dieper in haar voelde. Toen duidelijk was dat ze verder niets kon verwachten had ze zich aangekleed en omdat ze zich duizelig voelde ondersteunde hij haar.

Toen ze Anna zag had ze niet verteld wat er gebeurt was. Eenmaal onderweg naar huis had iedereen gezwegen in de auto, allemaal bezig met hun eigen gedachten.

Amanda had haar hoofd laten rusten tegen het koele raam en dacht aan het samentrekken van haar lichaam en het explosieve gevoel toen ze voor het eerst in haar leven klaarkwam. Geil liep langs haar benen en vermengde zich met het zaad van de jongen. Ze explodeerde en haar lijf viel in duizend stukjes uiteen.

Ze verlangde weer naar zo'n moment en langzaam gleed haar hand in haar slipje, naar de vochtige warmte van haar vagina. Haar adem stokte. In de veilige beslotenheid van haar eigen kamer leek het erop alsof haar hand een eigen leven ging leiden.

Een onbeheersbare rilling trok door haar heen toen haar vingers naar binnen drongen en ze zichzelf begon te ontdekken. Amanda slaakte een opgewonden gilletje toen ze ergens tegen aan kwam wat haar deed tintelen. Het was zo heftig dat zelfs haar haarwortels samentrokken. Hulpeloos overgeleverd aan de sensatie ging ze steeds sneller tot ze een ongekend orgasme door zich heen voelde trekken. Het zweet parelde op haar voorhoofd en haar nachthemd was drijfnat. Ze had het genot nog langer willen rekken maar teleurgesteld voelde ze het weg trekken.

Ze schrok van de hoeveelheid geil op het laken en tussen haar benen.

Wat zou moeder er van zeggen. Snel trok ze het laken van bed af, maakte er een prop van en sloop naar de wasmachine. Nu was ze haar moeder dankbaar dat die erop had gestaan dat Amanda een jaar geleden met de pil was begonnen. Ze draaide zich op haar zij en toen Amanda eindelijk in slaap viel was het kwart over vijf.

 

 

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 146
(Gemiddelde waardering 3 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Top 10: Hoogste beoordeelding in deze rubriek

Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Recente inzendingen voor schrijfactiviteiten met een hoge waardering van bezoekers.

Kortsluiting

okt 26, 2019 Schrijfopdracht Connie van Vuuren

Allerzielen

nov 02, 2019 Quote Guido Aerts

DOOR WINTERMAGIE BEVANGEN

okt 30, 2019 Poëzie Rebelle van Reymerswael, schrijfgek

Het pluizenvisioen

nov 05, 2019 Column Reinder Veelinx

Meer schrijfactiviteiten