feuilleton

Een feuilleton is een verhaal dat uit meerdere delen en afleveringen bestaat en over een langere tijd wordt uitgezonden of gepubliceerd. Via radio, televisie, tijdschrift en krant worden mensen wekelijks of maandelijks op de hoogte gehouden van de vorderingen in het verhaal.

Met een feuilleton verschijnt een groot verhaal in meerdere delen. Elke keer moeten mensen na het lezen of beluisteren van een stuk een tijd wachten op het vervolg. Door het gebruik van zogenoemde cliffhangers wordt het wachten een stuk spannender. Anders dan bij een boek of film kan men niet meteen verder kijken of lezen en moet er in spanning worden gewacht op het vervolg. Oorspronkelijk waren feuilletons de losse blaadjes als bijlage van een blad en later werden het vaste rubrieken over recensies, wetenschappelijk of culturele nieuwtjes en andere zaken. Inmiddels gaat een feuilleton vooral om romans, novellen en verhalen, ofwel fictie. Beroemde feuilletons zijn die van Charles Dickens, zo werden de verhalen van Oliver Twist en Nicholas Nickleby in verschillende afleveringen gepubliceerd. Later zijn Dickens' verhalen in boekvorm uitgebracht.

Je kunt hier jouw feuilleton toevoegen. Periodiek kun je dan een nieuwe 'aflevering' toevoegen. Gebruik elke keer dezelfde titel, maar voeg een afleveringsnummer toe. Om een feuilleton toe te voegen eerst inloggen svp.

Let op,bevat volwassen inhoud. 18+
Amanda komt in een neerwaartse spiraal terecht en gaat van kwaad tot erger.Amanda stapte van haar fiets af en parkeerde die bij het station. Haar hart bonsde als een razende en ze kon bijna niet bewegen van angst. Haar handen voelden klam maar ze werd beheerst door een allesoverheersend verlangen. Ze haalde diep adem en veegde haar handen af aan haar broek. Het was lekker warm en gezellig druk rond het station.
Van alle kanten passeerden mensen haar , Amanda keek rond naar een goede plek.

Toen zag ze aan de overkant van het station een café, een paar mensen zaten buiten aan een tafeltje en van binnen uit schalde gezellige muziek over het plein.

Glimlachend en met knikkende knieën liep Amanda er naar binnen en moest even wennen aan de schemering.

Verschillende mannen zaten aan een tafeltje te praten en een jonge man zat aan de bar met een whisky voor zich. Zwijgend ging ze naast hem zitten en bestelde een cola.

Die werd gebracht en de man wierp een snelle blik opzij. Amanda keek strak voor zich uit en merkte dat hij weer keek. Nu iets langer, zijn blik gleed over haar heen.

'Wacht je op iemand? '

Ze schudde haar hoofd, nam haar glas vast met trillende handen.

'Ben je nerveus, je handen trillen. '

Ze keek hem aan.

De man wreef met zijn handen over zijn gezicht en lachte.

Opeens voelde ze zijn hand op haar been en Amanda verstrakte. Met ijzeren zelfbeheersing bracht ze het glas naar haar mond en dronk het in één teug leeg.

Ze sloeg haar ogen neer en voelde haar buikspieren samentrekken.

'Weet u waar het toilet is? '

Hij kneep zijn ogen tot spleetjes. Zijn lippen bewogen nauwelijks.'Hier langs de bar en dan naar rechts. '

Als in een droom stond ze op en liep langs de bar heen naar achteren. Amanda voelde de ogen van de man in haar rug prikken. Ze stond bij de deur toen ze zijn zware adem in haar nek voelde. Hij duwde haar naar binnen, sloot de deur en ging er tegenaan staan.

'Haal hem er uit. '

En dat deed Amanda. Ze ging op haar knieën op de betegelde vloer, trok zijn rits open en bevrijdde zijn penis. Ademloos liet ze haar handen er over heen gaan. Zo groot en dik,zo veel beter dan die jongenspik.,
'Speel er maar mee. '

Hij pakte met één hand haar hoofd vast en met zijn penis in zijn andere hand liet hij die over haar gezicht glijden. Een spoor vocht liep over haar wang. Zijn lul hing een paar centimeter vanaf haar mond.

'Doe je mond open. '

Toen liet hij zijn penis diep bij haar naar binnen glijden. Amanda sloot haar ogen en deed haar best de hele pik in haar mond te nemen. Ze begon er aan te zuigen en masseerde met haar handen zijn ballen.

De man verkrampte en gromde. 'Rustig, je doet het goed maar kalm aan. '

Hij verstevigde zijn greep op haar hoofd en spietste haar vast op zijn pik.

'Als ik zo klaarkom,'gromde hij, 'Alles doorslikken. '

Langzaam begon hij te stoten terwijl hij Amanda bij haar haren vast hield. Het kwam zonder waarschuwing. Van de ene op de andere seconde spoot hij een lading sperma in haar mond.'Slikken, meisje. '

Amanda deed haar best en verslikte zich maar ze hield hem vast in haar mond tot hij slap er uit gleed.

'Lik me schoon. 'zei hij schor.

Opnieuw nam Amanda hem in haar mond en met haar tong likte ze zijn eikel schoon.

Hij trok haar omhoog.'Dat deed je heel goed. Maar ik merk aan je dat je dit nog niet zo lang doet. '

Hij pakte een portemonnee uit zijn binnenzak, nam er een biljet van twintig euro uit en stopte het in haar handen.

Toen schreef hij een 06 nummer op.

' Bel me op als je nog meer wil. '

Hij ritste zijn broek dicht, knipoogde en liet haar alleen.

Stomverbaasd hield Amanda het knisperende biljet in haar handen en stopte het snel in haar broekzak. Twintig euro !!Haar hart klopte van opwinding. Tevreden stond ze op en likte haar lippen schoon. Vol ongeloof staarde ze voor zich uit en voelde de twintig euro branden in haar broekzak.

Als ze vijf keek een pik afzoog had ze honderd euro. Ze zuchtte tevreden toen ze de smaak van het sperma nog in haar mond proefde.

Amanda keek naar zichzelf in de spiegel, deed de kraan open en waste haar handen.

Het verlangen naar seks hing als een aura om haar heen.

Snel fatsoeneerde ze haar lange haar en maakte haar gezicht schoon.

Toen ze uit het toilet kwam en terug naar de bar liep keek de man er achter haar wantrouwend aan. Ze ging zitten.'Mag ik nog een cola? '

De lange vent stopte met glazen wassen, tapte een cola in en zette die voor haar neer.

Langzaam aan werd het drukker. Een oudere man ging naast Amanda zitten en bestelde een biertje. Hij keek quasi onverschillig om zich heen en toen opzij alsof het nu pas tot hem doordrong dat er een meisje naast hem zat.

'Wacht je op iemand? '

Amanda slikte de prop in haar keel weg.'Nee. '

Ze keek hem aan en een flauwe glimlach krulde haar lippen. De man zag het aan de blik in haar ogen en legde een hand op haar knie.

Vertrouwelijk boog hij zich naar haar toe.'Hoeveel?'

Er liep een koude rilling over haar rug.'Veertig euro, ' fluisterde ze.

De man rechtte zijn rug en keek haar verongelijkt aan.'Dat is te veel. Je kan dertig krijgen. '

Zijn ring tikte tegen het bierglas. Amanda keek naar de stevige dikke vingers en probeerde zich voor te stellen hoe zijn lul er uit zou zien.

'Goed. '

De man leegde zijn glas met een flinke teug en veegde over zijn mond. Hij stond op. 'Kom mee. '

Samen liepen ze naar buiten waar de zon inmiddels achter de wolken was verdwenen. Er waaide een kille wind, een oude krant werd ritselend door de straat geblazen.

Hij liep met grote stappen voor haar uit en stopte bij een ijzeren deur die hij open duwde. De man wenkte haar kort. Amanda zag dat ze op een binnenplaats waren. Lege kratten bier stonden opgestapeld en een vuilcontainer stond tegen de muur. Naast de container stonden lege bier fusten. Amanda realiseerde zich dat ze aan de achterkant van de bar stonden.

De man grijnsde, ging op een bier fust zitten met zijn benen wijd.

'Doe mijn broek omlaag, laat eens zien waar je goed in bent. '

Met trillende handen trok Amanda zijn ceintuur los en knoopte de broek open, toen trok ze hem tot op zijn enkels. In zijn onderbroek was al een flinke bobbel te zien.

Ze likte langs haar lippen, haakte haar duimen achter de rand en trok de onderbroek omlaag. De pik hing half stijf tussen zijn benen.

'Neem hem in je mond en zuig me af. '

Amanda ging op haar knieën tussen zijn benen zitten. Zijn hand aaide over haar wang

en streek wat losse haren opzij. Ze nam de lul in haar handen en begon die te masseren. De kou drong door haar knieën omhoog en ze rilde.

Ze nam de blauw geaderde pik in haar mond en ging aan het werk met zijn eikel.

Haar tong gleed er omheen en ze likte en zoog er aan. Amanda bevredigde niet alleen de vent maar ook zichzelf. Ze keek hem aan door haar half gesloten ogen en was vastbesloten hem helemaal gek te maken, Ze nam hem uit haar mond en begon de onderkant af te likken vanaf de balzak tot aan de eikel. Hij kreunde en schokte wild. Hij was vlakbij een orgasme, voelde Amanda. Haar vagina trok samen en ze merkte dat ze vochtig werd. Hij greep haar hoofd en haar lippen gleden om de penis.

'Ik kom..verdomme..ik kom klaar in je mond. '

Hij schokte en Amanda nam alle zaad in haar mond, warm en gewillig. Het was dik en zoetig. Ze slikte alles door terwijl hij met de broek op zijn enkels achterover op het bier fust lag.

Ze liet haar mond nog even om zijn penis zitten, toen liet ze die eruit glijden en keek ze hem aan.

'Je bent een geile meid, 'zei hij hees.

Er trok een verdorven glimlach om haar mond. Ze ging staan en schuierde het zand en stof van haar broek.

De man stond wankel op en stak zijn hand in de binnenzak van zijn jas waar hij een stapeltje geld uit trok. Hij likte zijn duim en gooide twee biljetten van twintig op de grond. 'Die zijn voor jou.'

Snel raapte Amanda het geld op en stak het in haar zak. De man trok een tissue uit zijn zak.'Maak hem even schoon. '

Bereidwillig deed ze wat hij vroeg.

Hij grijnsde.'Je lijkt wel een professional, hoe oud ben je?'

Amanda stond op.'Achttien. '

Ze liep achteruit naar de deur, opende die en rende weg zonder nog om te kijken.

'Was het leuk in de stad met je vriendinnen? '

Amanda zat op de bank en nam een slok van de thee, haar benen onder zich opgetrokken. 'Druk, 'zei ze afwezig. Ze hield de afstandsbediening in haar hand en switchte de zenders langs.'En koud. '

Uit de stad had ze lekker haar pyjama aangetrokken en haar kleren in de wasmand gedaan. Binnen was het geriefelijk warm en de hete thee verwarmde haar verkleumde lichaam.

Moeder liep de trap op en kwam iets later terug met een wasmand vol.

'Er zat nog iets in je broekzak,' zei ze.'Een briefje met een 06 nummer erop. '

Ze stond voor haar, de wasmand tegen zich aan gedrukt en het briefje in haar hand.

'Van wie is dat nummer? '

De uitdrukking op het gezicht van moeder verraadde niets.

Amanda dacht razendsnel na.'Dat is het nieuwe nummer van Saskia. Ze heeft een andere telefoon. '

Ze zette het theeglas neer en trok het uit haar moeders hand.' Bedankt. '

Haar hart bonsde en ze stond op.'Ik leg het even boven neer voor ik het kwijtraak, '

De voetstappen van Amanda bonsden op de traptreden. Snel deed ze de deur achter haar dicht en liet haar adem ontsnappen. Gelukkig had ze de vijftig euro verstopt in een oude portemonnee in haar bureau. Ze vervloekte zichzelf dat ze zo slordig was geweest om het briefje in haar zak te laten. Als moeder het geld had gevonden had ze een probleem gehad.

Morgen was het zondag, Maandag moest ze weer naar school en was de kans om nog iets te regelen een stuk kleiner geworden. Ze opende de deur en keek op de overloop of moeder er was. Beneden hoorde ze het geluid van de wasmachine.

Met trillende vingers toetste ze het nummer in op haar telefoon. Er werd gelijk opgenomen.

'Met mij. '

Dit artikel delen?

Graag je mening

Dit artikel is passend in deze rubriek - 1 stemmen
10
Dit artikel handhaven (tzt NIET verwijderen)? - 0 stemmen
00
%

Elk kwartaal verwijderen we een aantal artikelen. HELP ONS MET KIEZEN. Je kunt ons helpen door je mening te geven. Zo heb je invloed op de inhoud van Schrijverspunt.Je kunt ook een reactie geven.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap