Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Kadaria: Dood van een Magiër - Leo Bonjean

"Als je geen waarde hecht aan het leven van anderen, wat is je eigen leven dan waard?" - Zoeker Tamr In een onooglijk dorpje waar het leven voortkabbelt en weinig spannends gebeurt, wordt een aantal jongeren uitgenodigd om aan De Academie in het zuiden van het land te komen studeren. Het avontuur ...Lees meer
€ 17,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
"Als je geen waarde hecht aan het leven van anderen, wat is je eigen leven dan waard?"
- Zoeker Tamr

In een onooglijk dorpje waar het leven voortkabbelt en weinig spannends gebeurt, wordt een aantal jongeren uitgenodigd om aan De Academie in het zuiden van het land te komen studeren. Het avontuur lonkt, hoewel geen van hen weet wat er precies van hen wordt verwacht. Dit geldt zeker ook voor Ben, die zijn leven overhoop gehaald ziet op een wijze, die zelfs zijn vrienden verbaasd doet staan.

Tijdens de reis naar het zuiden leren de vrienden zichzelf en elkaar beter kennen, maar er blijkt meer gaande en de problemen stapelen zich op. De vraag rijst of ze er goed aan hebben gedaan om hun vertrouwde dorp te verlaten. En waarom zijn zij eigenlijk geselecteerd voor die geheimzinnige Academie?
Leo Bonjean
9789462662612
Schrijverspunt
226
Paperback
2017
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Login of registreer om een reactie te plaatsen