Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Instinct - Anita Henriët

Rose Prescott is anders dan andere meiden van haar leeftijd. Al zolang ze zich kan herinneren beschikt ze over vreemde gaven. Gaven die ze niet altijd in de hand heeft en angstvallig verborgen houdt voor de buitenwereld. Wanneer ze haar vriend op een feest betrapt met een ander, besluit Rose bij haa ...Lees meer
€ 17,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Rose Prescott is anders dan andere meiden van haar leeftijd. Al zolang ze zich kan herinneren beschikt ze over vreemde gaven. Gaven die ze niet altijd in de hand heeft en angstvallig verborgen houdt voor de buitenwereld.
Wanneer ze haar vriend op een feest betrapt met een ander, besluit Rose bij haar oma in Willits te gaan wonen. Maar de rust en heling die ze daar hoopte te vinden is momenteel ver te zoeken.
Het kleine stadje wordt opgeschrikt door een reeks moorden en haar favoriete plek in het bos is hierdoor verboden gebied geworden.
Als Rose tijdens een avond stappen Dean White ontmoet, neemt haar leven een vreemde wending. De mysterieuze jongeman roept tegenstrijdige gevoelens in haar op. Al snel leert Rose dat ze Dean beter zoveel mogelijk kan vermijden.
Maar waarom blijven hun paden steeds kruisen?
En waarom krijgt Rose steeds vaker het gevoel dat hij een groot geheim net zich meedraagt?


Een meeslepende paranormale liefdesroman, vol spanning en verrassende wendingen die je van het begin tot het einde in zijn greep houdt.

Anita Henriët heeft met haar verhalen al velen weten te inspireren. De oorspronkelijke versie van de wereld van occulte werd op wattpad maar liefst 375.000 keer gelezen.
Beleef nu zelf het vernieuwde eerste deel van deze populaire serie.
Anita Henriët
9789082555431
Uitgeverij Willowtreez
222
Paperback
Young Adults, Kinderen 6-12
2017
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:


Shop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken