ledenservice
Na het inloggen zie je in de rechterkolom je naam staan. +++ Door daar op te klikken verschijnt een handig extra menu! +++ En dat op bijna elke pagina.

Welkom op Schrijverspunt

Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Onze website wordt bezocht door bezoekers, leden van Schrijverspunt, Deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is. Door gebruik te maken van het menu bovenin kom je op de gewenste pagina. Deze welkomspagina is te vinden onder HOME.

LEDENSERVICE

Om optimaal gebruik te maken van Schrijverspunt adviseren we je om eerst in te loggen. Afhankelijk van je account zijn er dan meer mogelijkheden zichtbaar!

Bezoekers (je bent geen lid van Schrijverspunt of niet ingelogd!) van Schrijverspunt (Klik hier!)

Als bezoeker kun je op onze website terecht voor nieuwtjes en tips over schrijven, uitgeven en boeken. Je kunt hier ook de blogs, columns of verhalen van anderen lezen. Registreer je je als Schrijverspunt-lid (gratis) dan kun je meedoen aan onze schrijfactiviteiten, reacties toevoegen,  onze website gebruiken om zelf online te publiceren en uitgebreider gebruik maken van onze ledenservice.

Lid worden

Gratis aanmelden als lid van Schrijverspunt

Een Quickscan

Een quickscan van een gedeelte van je manuscript?


Tekstredactie

Tekstredactie van je manuscriptSchrijversplek

Op de Schrijversplek kun je o.a. contact leggen met anderen die je belangstelling voor het schrijven delen.

NB: Pas na het inloggen zijn alle mogelijkheden zichtbaar!

twitter facebook instagram linkedin