ledenservice

Welkom op Schrijverspunt

Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Onze website wordt bezocht door bezoekers, leden van Schrijverspunt, Deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is. Deze welkomspagina is altijd te vinden in het menu onder HOME. Inloggen is op vrijwel elke pagina mogelijk. Na het inloggen is je naam te zien met daarachter een persoonlijk menu!

Lid worden?

Wegwijs op Schrijverspunt

Het Menu
Op elke pagina vind je bovenaan het basismenu, met links naar alle belangrijke rubrieken. Op vrijwel elke pagina is een submenu te vinden met verdere mogelijkheden.
Links
Onderaan een pagina vind je  snelle links naar belangrijke onderdelen van Schrijverspunt en kun je o.a. gebruik maken van de zoekfunctie, de veelgestelde vragen e.d.
Inloggen
Meedoen aan schrijfactiviteiten of de Schrijversplek?  Graag eerst inloggen. Na het inloggen verschijnen er extra mogelijkheden.

Nu de Schrijversplek bezoeken?

klikhier om naar de Schrijversplek te gaan!

LEDENSERVICE

Om optimaal gebruik te maken van Schrijverspunt adviseren we je om eerst in te loggen. Afhankelijk van je account zijn er, o.a. hieronder, dan meer mogelijkheden zichtbaar!


twitter facebook instagram linkedin

Nieuwe leden van Schrijverspunt

Schrijver, Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Boekentips

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'Zoeken en vinden op Schrijverspunt' hierboven. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie van Schrijverspunt.


Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ik heb een vraag/opmerking voor Schrijverspunt Clusteruitgeverij


Uitgever Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor Uitgever SchrijverspuntWil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Naar de Schrijversplek?

Op de Schrijversplek zijn de laatste nieuwtjes te vinden, kun je een blog of video toevoegen, je boekpresentatie melden, contact leggen met andere leden, etc.

Klik hiernaast op de afbeelding van de Schrijversplek!

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Zoeken en vinden op Schrijverspunt

klikhier om de veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

klikhier om iets te zoeken op Schrijverspunt!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.