Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Bijvangst - Karin de Rooij

cover_bijvangst
De bijna 80-jarige Jacob zit in de winter van zijn leven, maar voelt de lente nog door zijn bloed stromen. Het voelt als verraad om in z’n eentje leuke dingen te ondernemen. Zijn dementerende vrouw kan niet mee, want ze zit op een gesloten afdeling van een verzorgingstehuis. Zijn dochter Aafke weet ...Lees meer
€ 2,50
5 5 1 Product


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

De bijna 80-jarige Jacob zit in de winter van zijn leven, maar voelt de lente nog door zijn bloed stromen. Het voelt als verraad om in z’n eentje leuke dingen te ondernemen. Zijn dementerende vrouw kan niet mee, want ze zit op een gesloten afdeling van een verzorgingstehuis. Zijn dochter Aafke weet hem uiteindelijk te overreden de draad van zijn leven weer op te pakken. Ze stelt voor om samen naar Lourdes te gaan, een lang gekoesterde wens van hem. Vanaf dat moment keert de oude Jacob weer terug: een actieve, levenslustige duizendpoot.
Terwijl hij met een enorme gretigheid zijn hobby’s oppakt en zijn dagen vult met aangename bezigheden, belandt Aafke in een negatieve spiraal. De vraag wie ze eigenlijk is en wat ze met haar leven wilt, dringt zich steeds dwingender aan haar op. In Lourdes zorgen onverwachte ontmoetingen voor een confrontatie tussen vader en dochter.

Karin de Rooij
BookBuster
E-boek
Mannen, Vrouwen
2018
Lijst van de reviews:
5 1 5
0 0
2018-11-14 14:16
Een geweldig, fijn en mooi geschreven novelle.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Login of registreer om een reactie te plaatsen