Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Donatie voor meer gratis boeken

€ 2,50

Alle schrijvers in België en Nederland krijgen in de maand mei de mogelijkheid om een verhaal of gedicht in te sturen voor deze actie. Het gaat om lezenswaardige en vooral boeiende verhalen/gedichten waarin een willekeurige cruciale werker een rol speelt. Een jury kiest uit alle inzendingen de 50 beste verhalen/gedichten. De gekozen 50 verhalen/gedichten worden opgenomen in een bundel met de titel 'Bedankt!'. De bundel verschijnt als fysiek boek, e-boek en luisterboek en is te koop in elke (online-)boekenwinkel in België en Nederland.

Schrijverspunt
stelt een gratis e-boek van de bundel beschikbaar voor elke Belgische of Nederlandse harde werker in deze coronacrisis. Vanaf juni a.s. is dit e-boek eenvoudig en gratis te downloaden op deze website. Leden van Schrijverspunt kunnen het e-boek daarnaast ook zelf gratis doorsturen naar werkers in de cruciale functies.

We streven ernaar om zoveel mogelijk fysieke boeken gratis voor de harde werkers beschikbaar te stellen. Elke hulp om dit mogelijk te maken is welkom. Door donaties kunnen we meer pakketjes gratis boeken naar een organisatie/instelling met deze harde werkers sturen.

Door, eenmalig, € 2.50 of een veelvoud te doneren kun je ook zelf een bijdrage leveren aan de verspreiding van de bundel. We stellen een donatie dan ook erg op prijs! We garanderen dat de ontvangen donatie volledig en alleen gebruikt zal worden voor de verspreiding van gratis boeken voor de harde werkers.

Doneren is mogelijk door op de groene knop met 'In winkelwagen' te klikken. Desgewenst kun je ook een veelvoud van € 2.50 doneren door op + of - te klikken. Vervolgens kun je tijdens de bestelprocedure aangeven hoe je wilt betalen. Leden kunnen inloggen met de normale inloggegevens voor Schrijverspunt. Nog geen lid? Dan kun je ook inloggen als gast. Na beëindiging van deze schrijfactie verwijderen we de ingevoerde gegevens.
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:


Shop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken