Voor schrijvers, door schrijvers

Cursiefje

Cursiefje
Inzendingen: 439
Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 
Watervrees
© Eelco Visser op .
Aantal hits: 153

Ik ken iemand met watervrees. Niet een beetje vrees, nee zelfs van een regendruppeltje kan hij volledig overstuur raken. Zijn vriendin had hier in het begin geen weet van en schrok toen hij al na drie minuten douchen weer in de kamer zat. Een verklaring hiervoor gaf hij niet. Toen hij de dag later zei dat hij even ging douchen, ontlokte dat bij haar de uitspraak: vergeet niet nat te worden. Aldus geschiedde. Het trieste van het verhaal is dat de vriendin nu zijn ex is en dat er nooit meer een andere persoon voor in de plaats is gekomen. Zo is maar eens temeer duidelijk dat een mens wel zonder een relatie maar niet zonder water kan. 

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Watervrees"

Geschreven door Eelco Visser . Geplaatst in Cursiefje.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !