SCHRIJFACTIVITEIT: CURSIEFJE

Bij een cursiefje verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon. Maximaal 750 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
10.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
ik verveel me ook vaak en mediteer ook niet! Ik vind dat je het krachtig hebt omschreven! Mediteren hoeft geen voorwaarde te zijn om verveling te verdrijven maar je voelt je wel in een sleur zitten. Sterkte en misschien kom je ook bij mij kijken! Groetjes van Ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ingrid Bruggink 11.06.22
    Dank je voor de beoordeling Ingrid. Als je het goed leest heb ik de sterkte echter niet nodig omdat ik de verveling juist met opzet opzoek.
    Ik lees bijna alles hier op schrijverspunt, maar voel me 'nog' niet goed genoeg om een ander te kunnen beoordelen.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.