Voor schrijvers, door schrijvers

Cursiefje

Cursiefje
Inzendingen: 427
Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 
Snertweer
© Martin Reekers op .
Aantal hits: 189

Bah, wat een smerig weer vandaag. Ik meende in die wind en regen een vleugje 5G te proeven. Ik had mijn bril op en mijn mondkapje voor, maar toch.... Het gaat door je poriën heen en voor je het weet is je vrouw zwanger en ga je al voor 16.00 uur aan de drank!

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Snertweer"

Geschreven door Martin Reekers . Geplaatst in Cursiefje.
20.07.20
Feedback:
Correctie i.v.m. oude waarderingen.
  • Lezenswaardig:
    50%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Bert Vermeer 04.07.20
    Aardig om te lezen
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !