Voor schrijvers, door schrijvers
Cursiefje

Cursiefje

Aantal gepubliceerde inzendingen: 345

Seks is gratis

Slechte titel, weet ik, maar ik heb wel je aandacht.
Het gaat erover dat bijna alles wat leuk en mooi is geld kost. Maar seks is dus gratis. In principe, zolang je er geen beroepskracht bij betrekt. Met je partner bijvoorbeeld. Of een andere vrijwilliger. Of alleen, ook best. Je hebt het leuk, lekker, gezellig, knapt er van op. En het kost fucking nakko!
In tegenstelling tot bijvoorbeeld dat kopje koffie naderhand.
 
Ga maar na, seks is in feite direct consumeerbaar. Hoef je niet eerst voor naar de winkel, altijd zoeken, want ze veranderen de opstelling elke week, in de rij bij de kassa, afrekenen, naar huis, apparaat instellen, genoeg water erbij, door laten lopen, inschenken, beetje afkoelen en daarna pas consumeren...als je dan nog zin hebt tenminste. 
 
Begrijp me goed, ik vind koffie geniaal. Volkomen terecht dat ik ervoor moet betalen, met alle plezier. Daarom blijf ik wat argwanend omtrent gratis seks. Het klopt niet. Zal mij niet verbazen als er ooit eens een gepeperde nota op de deurmat ligt. Te betalen aan de Dienst Genotsgelden, die daar op zijn beurt weer algemene 'genotsprojecten' mee financiert (niks vragen verder). Veel mensen zullen die rekening weg gooien, maar dan ken je de Dienst Genotsgelden nog niet! Die komen namelijk te hooi en te gras langs, snuffelen in je slaapkamer of andere locaties waar de genoten diensten logischerwijs plaatsgevonden kunnen hebben..
 
Klinkt als een scene uit Jiskefet, maar dat ga je niet grappig vinden hoor. Dus als die roze (?) envelop op je mat ligt, betaal gewoon en stel geen vragen. Scheelt een hoop stress. En als iets een libidokiller is...
Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Tryntsje van der Meer
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 81
Publicatie op .
Tags: Cursiefje
 
  Meer van deze schrijver:

Geef een waardering voor: "Seks is gratis"

Geschreven door Tryntsje van der Meer . Geplaatst in Cursiefje.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
29.08.20
  • Lezenswaardig:
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
23.08.20
Feedback:
Leuk!
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Nu te koop...