We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  15.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Verrassende wending, leuk!
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  15.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Hing je eerst je jas aan de kapstok om pas daarna de deur te openen als je thuiskwam, of deed je eerst de deur open en hing je vervolgens je jas aan de kapstok? Wat lijkt je het meest logische, Hans? :)
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Annemarie Steenbergen 15.08.22
   Hij bedoelt waarschijnlijk de deur van de woonkamer!
   • Website beheer 18.08.22
    @Nemonia We lezen niet alle berichten, daarom is onder elk commentaar een "Melden aan de webmaster" knop te vinden, die we wel altijd lezen. Dan kunt u ook uitleggen wat er misgaat. Nu is ons dat namelijk niet duidelijk.
   • Hans Van Battel 18.08.22
    @Nemonia GERICHT AAN DE WEBMASTER: GRAAG EVEN NAKIJKEN WAT ER FOUT LOOPT MET HET DUBBEL PLAATSEN VAN COMMENTAAR!!!
   • Hans Van Battel 18.08.22
    @lieven vandekerckhove Nu ja, als je het liever omschrijft als een geblunderde grap dan als een grappige blunder, komisch was het hoe dan ook.
    Wat die commentaarloze sterren betreft, die kunnen voor jou dan wel méér dan een stempel betekenen, maar wat heeft de schrijver daaraan? Buiten zijn ego dat er misschien door wordt gestreeld of afgebroken. Als je de kwalificatie van het aantal sterren gepaard laat gaan met commentaar, dan verwacht ik dat deze een toelichting inhoudt op de gegeven score, zodat ik als schrijver meer zicht krijg op de leeservaring en eventueel daar rekening mee kan houden bij het schrijven van een volgend stukje. Let wel: ik zit niet te wachten op oeverloze recensies hé, één enkel woord kan al voldoende zijn om je gevoelens te vertolken. Maar als de lezer zich stoort aan iets en er een recensie over schrijft, dan vind ik wel dat hij de verantwoordelijkheid draagt om dit voldoende te duiden. Als ik in één of andere top tien wil terechtkomen of streven naar een ‘magna cum laude’ ereplaats, dan neem ik wel deel aan een schrijfwedstrijd waar vooral de rangschikking van tel is.
    Terzijde (en zeker niet op jou van toepassing Lieven): misschien lijn ik dit hier scherper af dan nodig, maar ik heb het ondertussen wel gehad met de vrijblijvende en losjes uit de mouw geschudde negatieve kritiek die dan soms nog volledig anoniem wordt gegeven.
   • lieven vandekerckhove 17.08.22
    @Nemonia Ach, jammer dat je dat niet als een geintje hebt kunnen zien. In één ding heb je gelijk: ik had mijn appreciatie misschien meer verbaal mogen uitdrukken dat cijfermatig met sterren. Maar sterren zijn voor mij wel wat méér dan 'een stempel.' Sterren zijn in deze context hier wel degelijk de uitdrukking van een waardering. En vier sterren betekenen 'magna cum laude'. Als dat geen waardering is.
   • Hans Van Battel 16.08.22
    @lieven vandekerckhove Ja Lieven, goed gezien... en daarvóór kwam ik thuis... Is dit nu een toevallige misser van jou? Of lijkt de opeenvolging je nog altijd 'onlogisch'? Met alle respect, en dat héb ik ook voor jou als professor emeritus van de K.U.L. (en daarenboven nog een getalenteerd schrijver ook), maar precies daarom: hier kan ik gewoon niet bij hoor! En dan heb ik het niet alleen over jouw vermeende gebrek aan logica in detailgebeurtenissen in dit cursiefje: waar schrijvers toch vooral om geven, is een woordje commentaar op de inhoud, of het verhaal heeft gebóeid. Jij zit blijkbaar met de prangende vraag of ik nu de binnen- of de buitendeur heb opengedaan... 😂 Misschien ga je ervan uit dat ik je waardering kan opmaken adhv het aantal sterretjes, maar meer dan een stempel is dat niet hé!
   • lieven vandekerckhove 15.08.22
    Juist, Annemarie. Want de eerstvolgende zin is: 'daar zat zij.'
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 398
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Creëer flow op kantoor - Bert Teeuwen

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.