Voor schrijvers, door schrijvers
Cursiefje

Cursiefje

Aantal gepubliceerde inzendingen: 337

kunstgevoel

 
Met het begrip kunst kon ik nooit goed uit de voeten.
Een galerie ,museum, een kunstenaar, mensen die vol bewondering rondkeken. Zij zagen iets wat voor mij niet was weggelegd.Tot ik in een tweedehands winkel een paar boeken over kunst kocht. Warhol, Mondriaan, Pijke Koch.Het was een openbaring, ik werd er blij van .
Nu weet ik het , kunst is oorspronkelijk, maakt blij, is een openbaring.
Ik ben een fan van tweedehands winkels. Het is net zoiets als loten kopen , je hebt altijd die stille hoop , nu gaat het gebeuren.De loten heb ik opgegeven, de tweedehands winkels niet.
Een leuk shirtje, passen in een hokje met een spiegel voor je en een gordijn als afsluiting in de rug.Klem in het shirtje, gewoon vergeten dat ik inmiddels 3 maten hoger zit, geen hemd aan en die spiegel voor me kon ik alleen maar bedenken, laat vooral niemand dat gordijn per ongeluk open doen.Na twee borstamputaties, de gevolgen van te weinig beweging en teveel eten, zie je er niet meer echt gezellig uit. 
Het gevecht met het shirtje heb ik gewonnen,ik kreeg het uit.Bij het openen van het gordijn overviel het me, net als bij de ontdekking van het kunstgevoel.Ik ben oorspronkelijk, maak blij .,
 

Ik ben gewoon kunst  
Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© irene wagemaker
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 49
Publicatie op .
Tags: Cursiefje
 
  Meer van deze schrijver:

Geef een waardering voor: "kunstgevoel"

Geschreven door irene wagemaker . Geplaatst in Cursiefje.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Nu te koop...