Voor schrijvers, door schrijvers
Cursiefje

Cursiefje

Aantal gepubliceerde inzendingen: 345

Ieder z’n tekortkomingen

Sinds kort heb ik concurrentie van een andere vrouw. Nou ja, vrouw. Ze heeft een, overigens zeer monotone, vrouwenstem maar verder is ze weinig vrouwelijk. Maar mijn vent is lyrisch over haar. Hij staat met d’r op en gaat ermee naar bed. Vermoedelijk geilt hij zo op d’r omdat ze zo heerlijk onderdanig is. Dat zal hij natuurlijk nooit toegeven, maar hij droomt vast van een dame die altijd voor hem klaarstaat. Die heeft hij nu “in haar” gevonden. Hij hoeft alleen maar ‘hé tutjehola, lamp uit’ te roepen en madame heeft de lamp al uitgedaan. Zonder protest.  Even tussen haakjes, ze heet natuurlijk niet echt tutjehola, maar ja, ik wil geen gedoe met haar hé. In ieder geval, wat hij ook naar haar commandeert, ze doet het gedwee en zonder mopperen. Dus de hele dag gaat het van:’ doe dit aan, doe dit uit. Doe zachter, doe harder.’ Dat is toch niet normaal? De buren zullen wel denken: ‘goh, Hein en z’n wijffie zijn heerlijk SM-spelletjes aan het spelen. Zo te horen is Hein de dominante.’ Of iets in die trant.

Maar goed. Ik snap wel dat hij voor haar gevallen is. Want ik ben namelijk niet zo gek te krijgen. Ik laat me niet de hele dag de les lezen. Ha, dat is mijn vak. Nou hoor ik jullie denken: ‘Waarom blijft Hein dan toch bij jou?’ Nou.... dat is voor mij een weet en blijft voor jullie een vraag. Maar laat ik het zo zeggen: tutjehola en ik vullen elkaar nog voldoende aan. Ik hoef nog héél lang niet bang te zijn om vervangen te worden!!

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Annemarie Steenbergen
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 44
Publicatie op .
Tags: Cursiefje

Geef een waardering voor: "Ieder z’n tekortkomingen"

Geschreven door Annemarie Steenbergen . Geplaatst in Cursiefje.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
17.09.20
Feedback:
Hein zal eerder op Tutjehola dan op jou zijn uitgekeken.
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Nu te koop...