SCHRIJFACTIVITEIT: CURSIEFJE

Bij een cursiefje verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon. Maximaal 750 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
27.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
lieve trees wat heb jij toch met ziekenhuizen? Fijn dat je je inzet voor de mens. Ik kan mijn testen niet meer bewerken en daar baal ik wel van. Heb de webmaster al gevraagd wat het is maar ik hoop dat je me even wilt zeggen hoe je dat oplost! Veel liefs van ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Trees Middelkoop 27.07.22
    Ik heb 32 jaar in ziekenhuizen gewerkt. En met plezier!
    Ben jij pluslid? Dan kun je alles bewerKen.
    Liefs Trees
  • Ingrid Karsten 29.07.22
    ik kan bewerken maar ik zoek je steun Trees en ik vind het fijn dat jij in ziekenhuizen hebt gewerkt dat doe ik je niet na

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.