Voor schrijvers, door schrijvers
500 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Cursiefje

Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

192 Hits

Publicatie op:
Gek genoeg
Ter ontspanning scroll ik graag wat door oude cabaretfilmpjes. Ik hou best van groffe humor. Eigenlijk kan het me niet gek genoeg. 
Echt hoor, ik kan blijven schateren om een briesende, in GVD's grossierende Youp van 't Hek. Verkneukel me rot om Daniël Arends die 'humorloze moslims kwetst.' Of Hans Teeuwen, die (prinses) Beatrix van achteren... anyway, ik rol zowat over de grond, kan er niks aan doen. Nee, het kan mij niet gek genoeg.
 
Vanmiddag stond ik in de rij bij de kassa. De jongeman voor me werd getroffen door een dijk van een hoestbui. Blaffend in z'n arm draaide hij zich naar me om: 'Is wat hè, die corona!' Dat vind ik dan weer niet grappig. Gek genoeg.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Gek genoeg"

28.08.20
Feedback schrijfkwaliteit
Een glimlach op het gelaat van je lezers toveren is méér dan voldoende. :)
  • Waardering schrijfkwaliteit
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Jammer (364) Robert Beernink 16-04-2020

    ‘Hoi! Ik moet de jammer opruimen.’‘De jammer?’‘Deze rommelzolder. Die staat vol spullen die jammer zijn om weg te gooien.’‘Je werkt toch vanuit huis dezer dagen?’‘Ja, wij allebei, maar na twee weken …...

    Lees meer: Jammer