Skip to main content
Ingrid Karsten

De Vu!

© Ingrid Karsten op 13.06.2022.

Oh schoon weer wat een hitte zeg!
Ik ben de hele dag binnengebleven en dat was stom want ik heb zoveel plannen
Maar ik had bezoek van Sehmar en zij is mijn begeleidster en ze kan zo doordrammen over doelen.
Nu wil ze meegaan naar de VU donderdag en dat is een lief besluit maar we komen nergens. Ze wil dat ik me aankleed en leuke dingen doe, en dan pakt ze haar agenda en gaat aantekeningen maken en ik denk kan dat thuis dan niet? Ze vindt dat ik niet vooruit te branden ben en gaat dan snauwen en we denken er nu over om het maar te stoppen. Oh en ik heb nog zoveel leeswerk en kom nergens toe want ik wil schrijven maar dan wordt me gevraagd of ik depressief ben en dat ben ik niet. Somber ja maar dat is niet zo gek want Léon gaat zijn eigen weg en dat vind ik harstikke goed. Waarom ik weer niet naar de tandars ben gegaan is een raadsel. Nu mag ik in september terugkomen en dat is mijn enige keus. Op mijn bureau ligt een werk van Toon Hermans en zijn vriendin die zich in een spekulaasje verslikte. Dit past goed bij mijn mondaine vriendin Mieke die alleen maar leuke dingen wil doen.  Ze woont en werkt Zandvoort maar ik zie haar nauwelijks. Ik denk dat ik haar wel ga zien want het is een aardige meid maar waarom moet alles koek en ei hier zijn en wil ze alleen maar naar buiten. Hetzelfde heb ik met Monique die wil ook naar buiten. Komen mensen dan gewoon niet op visite? Ik hou geen vriendschap meer over en vind het niet zo erg, ik ga toch weer wat doen en ontmoet dan wel weer mensen en WASIM en Joost komen naar me toe binnenkort. Vriendschappen zijn slopend en de waarheid ligt in het midden. Joost is een hele lieve waardevolle vriend en WASIM een dromer met een gouden hart. Hij is bezig met zijn examen. En mijn moeder ja. Die zie ik morgen als mijn haar wordt geknipt. Ik vind dat vervelend dat we niet beter contact hebben maar ik hoop dat dit oplost als we beter bevriend worden, we moeten elkaar accepteren. Ze heeft het moeilijk omdat mijn vader overleden is en ze gaat er veel op uit. Ik denk dat ze wel weer bijtrekt een keertje als het beter met mij gaat. Donderdag ga ik naar de VU voor de afdeling somatisatiestoornissen en ze gaat mee!

Amstelveen, 13 juni 2022

 Geplande einddatum:

Nog hier te lezen tot:
06-07-2024

Hits

670 hits voor deze inzending

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt hieronder een reactie geven. Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Je kunt ook zelf meedoen aan een schrijfactiviteit!
 • Waardering voor deze inzending (Klik op het duimpje om te waarderen.)

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  01.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Stijl: erg weerbarstig; inhoud: heel wrang. Mijn advies: laat Schrijverspunt een weekje links liggen. Shemar heeft groot gelijk. Maak bijvoorbeeld een wandelingetje naar een ruim gesorteerde boekhandel. Dan heb je een doel. En koop in godsnaam niet nog een niemendalletje van die Toon Hermans.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ingrid Karstenx 01.07.22
   Ha Hans! Ik vind het leuk dat je een kijkje komt nemen en ik kan wel wat met je kritiek! Ik vind Toon Hermans echt heel leuk! Maar ik lees niet genoeg! Dank je wel
 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.