Ingrid Karstenx

De Vu!

© Ingrid Karstenx op 13.06.2022.

Oh schoon weer wat een hitte zeg!
Ik ben de hele dag binnengebleven en dat was stom want ik heb zoveel plannen
Maar ik had bezoek van Sehmar en zij is mijn begeleidster en ze kan zo doordrammen over doelen.
Nu wil ze meegaan naar de VU donderdag en dat is een lief besluit maar we komen nergens. Ze wil dat ik me aankleed en leuke dingen doe, en dan pakt ze haar agenda en gaat aantekeningen maken en ik denk kan dat thuis dan niet? Ze vindt dat ik niet vooruit te branden ben en gaat dan snauwen en we denken er nu over om het maar te stoppen. Oh en ik heb nog zoveel leeswerk en kom nergens toe want ik wil schrijven maar dan wordt me gevraagd of ik depressief ben en dat ben ik niet. Somber ja maar dat is niet zo gek want Léon gaat zijn eigen weg en dat vind ik harstikke goed. Waarom ik weer niet naar de tandars ben gegaan is een raadsel. Nu mag ik in september terugkomen en dat is mijn enige keus. Op mijn bureau ligt een werk van Toon Hermans en zijn vriendin die zich in een spekulaasje verslikte. Dit past goed bij mijn mondaine vriendin Mieke die alleen maar leuke dingen wil doen.  Ze woont en werkt Zandvoort maar ik zie haar nauwelijks. Ik denk dat ik haar wel ga zien want het is een aardige meid maar waarom moet alles koek en ei hier zijn en wil ze alleen maar naar buiten. Hetzelfde heb ik met Monique die wil ook naar buiten. Komen mensen dan gewoon niet op visite? Ik hou geen vriendschap meer over en vind het niet zo erg, ik ga toch weer wat doen en ontmoet dan wel weer mensen en WASIM en Joost komen naar me toe binnenkort. Vriendschappen zijn slopend en de waarheid ligt in het midden. Joost is een hele lieve waardevolle vriend en WASIM een dromer met een gouden hart. Hij is bezig met zijn examen. En mijn moeder ja. Die zie ik morgen als mijn haar wordt geknipt. Ik vind dat vervelend dat we niet beter contact hebben maar ik hoop dat dit oplost als we beter bevriend worden, we moeten elkaar accepteren. Ze heeft het moeilijk omdat mijn vader overleden is en ze gaat er veel op uit. Ik denk dat ze wel weer bijtrekt een keertje als het beter met mij gaat. Donderdag ga ik naar de VU voor de afdeling somatisatiestoornissen en ze gaat mee!

Amstelveen, 13 juni 2022

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  01.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Stijl: erg weerbarstig; inhoud: heel wrang. Mijn advies: laat Schrijverspunt een weekje links liggen. Shemar heeft groot gelijk. Maak bijvoorbeeld een wandelingetje naar een ruim gesorteerde boekhandel. Dan heb je een doel. En koop in godsnaam niet nog een niemendalletje van die Toon Hermans.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ingrid Karstenx 01.07.22
   Ha Hans! Ik vind het leuk dat je een kijkje komt nemen en ik kan wel wat met je kritiek! Ik vind Toon Hermans echt heel leuk! Maar ik lees niet genoeg! Dank je wel
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 544
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Mirjam Visker: Lappa bij de dokter - Lappa doktorda (NL/Turks)

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.