Voor schrijvers, door schrijvers

Cursiefje

Cursiefje
Inzendingen: 411
Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon, relativeert de realiteit en verzacht de problemen. 

De schrijver 1

Tags: Cursiefje
Schilderend met woorden begoochelt hij de zintuigen van lezers en laat hen horen, ruiken, proeven en voelen met hun ogen. De schrijver lacht om primitieve virtualrealitybrillen. Hij prefereert de zoete magie van het woord waarmee hij zich meester maakt van de ziel van zijn lezers. Hij steelt hun harten door te verleiden als een op volledige verovering beluste minnaar. Hij zuigt hen mee in zijn imaginaire werkelijkheid, waarin zij transformeren van buitenstaander tot deelnemer aan de reis van zijn vertelling. Als een vampier van het woord wil de schrijver zijn lezers bezitten. Hem bevredigt slechts hun totale overgave!
Dit artikel delen?

Publicatie op .
Hits: 83

geef een waardering voor: "De schrijver 1"

Geschreven door Martin Reekers . Geplaatst in Cursiefje.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !