SCHRIJFACTIVITEIT: CURSIEFJE

Bij een cursiefje verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt. Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon. Maximaal 750 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
31.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
ik heb nog geen antwoord gehad maar ik heb er wel zin in
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
31.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ingrid, ik gun je van harte dat je wordt aangenomen. Als ze jonge aanwinst zoeken die veertig uur wil werken, en dat op jou niet van toepassing is, lijkt de kans me eerlijk gezegd klein. Weleens vrijwilligerswerk overwogen? Zeer dankbaar werk en je komt weer buiten en meer onder de mensen. Meestal wordt er ook nog een vrijwilligersvergoeding betaald. Laat je vooral niet wijsmaken dat je pas meetelt als je meedraait op de reguliere arbeidsmarkt.

Verbeterpuntje:
Loi - LOIShow more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ingrid Karsten 31.05.22
  dank je wel ewald ik heb er echt mijn best op gedaan en ik vind jouw berichtje heel erg lief en ik denk dat ik van je hou
  • Ingrid Karsten 31.05.22
   ik zie het ook niet zo zitten om veertig uur per dag te werken ewalt maar ik heb er wel zin in ik bedoel ik heb er mijn best op gedaan en ik vind jou heel erg lief
 • Ingrid Karsten 31.05.22
  ik wil zo graag Franse les geven Ewald maar je hebt gelijk het is niet aan mij besteed. Eerst maar naar buiten gaan

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.