Voor schrijvers, door schrijvers
Corona

Coronavirus

Aantal gepubliceerde inzendingen: 72

Corona: Het Complot

In “het betoog van de bioloog” stelt Midas Dekkers dat de coronacrisis het “natuurlijk gevolg” is van de overbevolking van de wereld. Er zullen er nog meer komen, want we móeten met minder mensen, aldus Midas, alsof mensen in hun bestaan niet heel veel virussen hebben overwonnen. Toegegeven, van 1 naar 7 miljard mensen in 100 jaar, dat móet een record zijn dat zelfs konijnen niet snel verbeteren. Ons lichaam reageert direct op indringers zoals een virus en maakt het zo snel mogelijk onschadelijk. Dát is het natuurlijk gevolg! Dit virusje is veel minder een pandemie dan sommigen ons willen doen geloven. Zelfs als we helemaal niets hadden ondernomen was de schade aan de soort achteraf bezien heel klein geweest. Geen deuk in het pakje boter, zou de conclusie zijn.

Midas zegt ook, dat er meer virussen zullen komen die misschien wél zullen bereiken dat de wereldbevolking drastisch afneemt – altijd dat woordje “misschien” of “mogelijk” erbij, maar wat heb je dan te zeggen - en dat is natuurlijk pure speculatie, bangmakerij net als bij corona. En dus moeten we er iets op vinden wat de soort veiligstelt, in ieder geval niet geminimaliseerd door een onzichtbaar virusje.

En zo blijven er maatregelen verzonnen worden om het virus in te dammen, meestal zonder resultaat, en één bepaalde risicogroep, onze ouderen, al is de berichtgeving voor ons allemaal, komt er zeer bekaaid van af. De rest van de mensheid heeft niet erg veel last van corona. Angst zaaien geeft de mens inventiviteit, dus er komt een nieuwe maatregel bij; wéér één die niet werkt. Ondertussen worden medicijnen geprobeerd die ook al geen effect sorteren. Scholen gaan halftijds open voor kinderen tot 12 jaar die toch al niet ziek werden, maar niet de hele dag? Omdat ze op 1,5 meter afstand moeten blijven! Zou dat helpen bij deze gezonde kinderen, nee toch zeker! En gezonde kinderen tot 18, daarvoor geldt hetzelfde – tot 55 eigenlijk, maar toch een splitsing aanbrengen, want het gaat niet om de kinderen maar om de, mogelijk oudere, mensen om hen heen! Medereizigers en zo, en er wordt dus vanuit gegaan dat er níét op 1,5 meter gebleven kan worden en men ziek reist, ter bescherming van ouderen die als de dood zijn en thuisblijven. Dan zit alles op slot, maar we noemen dat niet zo. Wie bedondert wie nu eigenlijk? Je moet gewoonweg van elkaar afblijven, dat helpt! Geen slappe handjes geven en drie kusjes op de wang, dát soort waanzin moet uit het hoofd!

Wat zal er nog meer niet werken? Een app? Welke imbeciel dat nu weer bedacht heeft!

Er is een robot, die een ziekenhuiskamer volautomatisch een voor de mens schadelijke UV-lichtbehandeling geeft om te ontsmetten. Daarna gaat de deur open, loopt er een mens binnen en is de ontsmetting van korte duur geweest.

Vaccins als oplossing is zeer specifiek gericht op dit ene virus, maar ze muteren net zo snel als water kan stromen. We kunnen dat allemaal wel doen, maar het kost veel tijd. Het paard staat altijd achter de wagen. Een flink stuk. De vele doden moeten we maar accepteren.

Daarom vind ik het fantastisch dat er UV-C-licht is met een golflengte van 222 nm, waarvan bewezen is dat de mens geen nadelige gevolgen daarvan ondervindt maar een virus onmiddellijk uitschakelt. Deze techniek bestaat allang maar wordt niet gebruikt, maar dat zou wel kunnen. Om dat paard vóór die wagen te krijgen en het virus uit te schakelen vóórdat het kwaad kan! Waarom doen we dat dan niet? Omdat onze wereldleiders net als Midas Dekkers vinden dat we in aantal drastisch moeten verminderen, en dat zij de uitverkorenen zijn om dat te bewerkstelligen, zodat zij als helden de geschiedenisboeken ingaan omdat ze dit virus uiteindelijk de baas zijn geworden? Voorlopig maken ze iedereen banger en banger, ook met maatregelen die soms volkomen onlogisch en onbegrijpelijk zijn. Anderhalve-meter en plastic schermen werken alleen als iemand hoest, maar elke gezond mens moét meedoen!

Niemand wil natuurlijk die geschiedenisboeken in als degene die voor de wereldbevolking heeft bepaald dat na een geboorte zowel de vader als de moeder verplicht gesteriliseerd wordt d.m.v. een geregistreerde injectie. Dat moraal wordt natuurlijk als zeer laag beschouwd, maar het resultaat op de wereldbevolking zal na een jaar of 50 verbluffend zijn.

Er wordt veel zand in onze ogen gestrooid. Meerdere doelstellingen lopen door elkaar en zijn vaak tegengesteld. Er zijn veel ideeën die niet bijdragen tot een verbetering; misschien ook geen verslechtering, maar waarom al die moeite als er geen positief resultaat van kan komen? Valse hoop eindigt in angst! Zoals het idee om geen recirculatie toe te passen in luchtbehande-lingssystemen. Het idee zal zijn dat er in buitenlucht geen virus zal zitten, een onbewezen factor en in het uitvoeren van testen zijn we niet erg goed gebleken, en dat virussen zich ophouden in waterdruppeltjes en gerecirculeerde lucht meer vocht zou bevatten, wat ook een fabel is. En een virus hecht zich aan oppervlaktes, toch, ook als er lucht langs stroomt? Maar wat doet dat virus nu eigenlijk? Hecht het zich aan de oppervlakte of zweeft het door de lucht? Allebei? Ze weten het dus gewoon niet en zeggen maar wat, de bangmakende “experts”! En dus wordt met het uitschakelen van luchtrecirculatie het zoveelste valse gevoel van veiligheid gecreëerd. 

Maar als je UV-C licht gebruikt in zo’n luchtbehandelingssystemen, of dat nu in een shopping mall, supermarkt, ziekenhuis (IC's!), vliegveld, trein of kroeg is, dan ben je ervan verzekerd dat de uitstromende lucht virus- en bacterievrij is, gerecirculeerd of niet, zeker als ook ionisatie toegepast wordt, een simpel techniek in luchtreinigingssystemen voor thuis. Zo’n systeem met UV-C, al dan niet met ionisatie, werkt altijd, onafhankelijk van komende en gaande mensen, en dat is heel wat beter dan een robot in een ziekenhuiskamer.

Dan zijn er ongevaarlijke 222 nm UV-C-lampen, waarvan ik zeker weet dat het toegepast kán worden en dat er systemen voor ontwikkeld kunnen worden. Ik zie het voor me als in het (systeem)plafond geïnstalleerde lampen die dat onzichtbare licht uitstralen en de ruimte continue desinfecteert. Als er ziektekiemen worden uitgehoest worden die onmiddellijk onschadelijk gemaakt door dat “licht”. Het UV-C-luchtbehandelingssysteem is daarop een goede aanvulling, vooral voor grote ruimtes waar niet alle oppervlaktes door de lampen bedekt kunnen worden, en voor dode hoeken die je in elk gebouw wel vindt.

En stel je voor dat dit wordt gedaan, dan werkt het niet alleen voor dit virus, maar voor alle virussen, bacteriën en schimmels; dan zijn we ook in de toekomst verzekerd van veel minder zieke mensen door micro-organismen die door de lucht worden verspreid.

Wel moet goed begrepen worden dat dit het overbrengen van ziektes tegengaat. Als je de ziekte gekregen hebt buiten gecontroleerde ruimtes, dan kun je nog steeds ziek worden, maar het niet aan iemand anders geven zolang je in die ruimtes bent waar de techniek het virus doodmaakt. Laat de economie weer opstarten! Beveilig de verpleeghuizen nú!

Maar nee, niets van dat alles. We blijven aanmodderen, veel praten weinig doen, bang maken. Vooral de ouderen in verzorgingshuizen en IC’s zijn de dupe, terwijl de verpleegkundigen het zonder bescherming moeten blijven doen. Toch een vooropgezet plan ala Midas Dekkers? Zou dit allemaal toeval zijn, dat er plotseling een virus opduikt waarvoor de wereld op slot gaat, wat nooit eerder vertoond is, en vooral de ouderen treft? Juist díe mensen die na de oorlog hard hebben gewerkt om het land in een fantastische staat te brengen, veel geld hebben gespaard voor hun pensioenen, waar men steeds ouder van kan genieten, en veel vastgoed bezitten, maar zwakker zijn omdat we nu door de welvaart stukken ouder kunnen worden dan voorheen? Wie gelooft er in toeval als het om die opdringerige, hebberige en door de eeuwen heen uiterst destructief gebleken Homo Sapiens gaat? Zijn we hier niet alleen maar om te werken en afgedankt als je dat niet meer kan? Of gelooft iedereen nog in het onbewezen goede van de mens?

Ik niet! Ik geloof in een complot van de rijksten der aarde om vooral verlost te worden van de kosten voor ouderen, hun rijkdom in te pikken en daarmee ook de wereldbevolking te verjongen. Alles wijst in die richting.
Zie ook David Icke op https://www.youtube.com/watch?v=gMTZu6_TjU8. Zij laten onze regeringsleiders voor Homo Deus spelen en bepalen dat de wereldbevolking met een virus uit China, met heel erg veel inwoners, beteugeld moet worden.

De techniek om dat alles te minimaliseren is bekend en er wordt met geen woord over gerept. Duidelijker kan het toch niet!

Lees ook "de regulering van oude babyboomers" in mijn column: De Grijze Golfbreker op https://www.schrijverspunt.nl/columns/de-grijze-golfbreker.
Dit artikel delen?
Auteur: ©Harmen Sneer
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 387
Publicatie op .
Tags: Corona

Geef een waardering voor: "Corona: Het Complot"

Geschreven door Harmen Sneer . Geplaatst in Coronavirus.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!