Voor schrijvers, door schrijvers

Coronavirus

Eind 2019 vond in de Chinese miljoenenstad Wuhan een uitbraak plaats van een tot dan toe onbekende variant van het coronavirus. Het kreeg de tijdelijke naam 2019-nCoV.

Ondertussen hebben we er allemaal mee te maken en is het helaas (tijdelijk) een belangrijk thema geworden in ons leven van alle dag.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 72
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Getraind

| Eelco Visser

Sportscholen zijn dicht. Veel Nederlanders werken zich thuis in het zweet en trainen aan de hand van filmpjes, van Les Mills en vele anderen, die op YouTube staan. Body combat, body attack en BBB staan op het programma. Verkopers van fitnessapparaten beleven gouden tijden. Roeibanken, crosstrainers en fietsergometers zijn bij woonhuizen afgeleverd. Nu schalt iedere dag aan het begin van de avond keiharde muziek door de open ramen ten teken dat de training is begonnen. Dit zal niet lang duren. Veel mensen trainen liever in de sportschool dan thuis. Na de coronacrisis zal een groot aanbod van fitnessapparaten op Marktplaats te vinden zijn. Daar wacht ik op. Voor nu doe ik buikspiertraining en coretraining op een matje. Ik heb al een wasbordje, het ligt in de schuur.

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 97

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tags: Corona
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Eerst even de wereld redden

Geschreven door Vera Bijma. Geplaatst in Cursiefje.
De ochtend zit er alweer bijna op.Zoonlief heeft nog maar twee van zijn vijf schooltaken voor vandaag gemaakt. Maar al wel flink zijn (echte) juf voorgelezen via videocha...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Steun de schrijfactie 100 woorden

10, apr, 2020 Redactie Schrijverspunt

Lente dag temidden van corona

07, apr, 2020 Brigitte B

Corona & Empathie

16, apr, 2020 Nance (Adriana SA) vd Ruit
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!