Voor schrijvers, door schrijvers

Meer van deze schrijver lezen?

 • Coronacrisis

  Eind 2019 vond in de Chinese miljoenenstad Wuhan een uitbraak plaats van een tot dan toe onbekende variant van het coronavirus. Het kreeg de tijdelijke naam 2019-nCoV.

  Ondertussen hebben we er allemaal mee te maken en is het helaas (tijdelijk) een belangrijk thema geworden in ons leven van alle dag.

 • Jouw verhaal of gedicht hier?

  Wil je iets kwijt (een gedicht, een verhaal, een opsteker, een ervaring, een passende anekdote, etc.) over de actuele Coronacrisis dan is dat hier mogelijk.

  Het gaat ons niet om het oproepen van een discussie. We willen alleen graag de mogelijkheid bieden om je gedachten over of ervaringen met deze situatie te beschrijven en met ons te delen.
 • Beoordelen

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

  Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Corona

Jouw artikel hier toevoegen?
Corona: Hart onder de riem
Je kunt ook gratis anderen (een persoon of groep) een hart onder de riem steken in deze Coronacrisis.

Corona: Onzekerheid

Radio, tv, de krant en alles wat onder de noemer media te plaatsen is verspreiden voortdurend berichten over de coronacrisis. Het lijkt erop dat politici en medici alles wat er over het virus te weten valt met de gewone burger delen. Over informatie hoeven we dus niet te klagen. Ook mogen we niet klagen over de aard van de informatie. Stelligheid ontbreekt. We kunnen er niet om heen, hoe het allemaal precies zit met corona weet niemand. Waar politici normaal gesproken hun mening met overtuiging te berde brengen, valt nu op dat nagenoeg niemand zich waagt aan stellige uitspraken. Dat is een goed teken.  Iedere weldenkende burger weet immers dat hoe stelliger iemand in zijn uitspraken is, hoe meer we aan het waarheidsgehalte moeten twijfelen. 

Stelligheid is de uiting van de onzekerheid over het weten.

Er rest ons niet veel anders dan moed houden, de adviezen opvolgen en uitkijken naar betere tijden die naar we hopen spoedig zullen komen. 

Dit artikel delen?
 • Hits: 54
(De gemiddelde waardering is 3 door 2 stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal