Voor schrijvers, door schrijvers

Meer van deze schrijver lezen?

 • Coronacrisis

  Eind 2019 vond in de Chinese miljoenenstad Wuhan een uitbraak plaats van een tot dan toe onbekende variant van het coronavirus. Het kreeg de tijdelijke naam 2019-nCoV.

  Ondertussen hebben we er allemaal mee te maken en is het helaas (tijdelijk) een belangrijk thema geworden in ons leven van alle dag.

 • Jouw verhaal of gedicht hier?

  Wil je iets kwijt (een gedicht, een verhaal, een opsteker, een ervaring, een passende anekdote, etc.) over de actuele Coronacrisis dan is dat hier mogelijk.

  Het gaat ons niet om het oproepen van een discussie. We willen alleen graag de mogelijkheid bieden om je gedachten over of ervaringen met deze situatie te beschrijven en met ons te delen.
 • Beoordelen

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

  Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Corona

Jouw artikel hier toevoegen?
Corona: Hart onder de riem
Je kunt ook gratis anderen (een persoon of groep) een hart onder de riem steken in deze Coronacrisis.

Corona

De frustratie aan de Belgische kust zit hoog:  men maakt zich  erg kwaad over het “onverantwoorde gedrag van onder meer Nederlandse toeristen die alle preventiemaatregelen aan hun laars lappen. Dat heeft al een aantal keer kwaad bloed gezet bij onze eigen inwoners en winkeliers die dat zien gebeuren. Als dat zo doorgaat, gaan zij straks geen toeristen meer willen bedienen.” Hetzelfde geldt voor de Ardennen. Wij weten dat  Nederlanders van het Belgenland houden maar nu even niet graag.

Als tegengewicht voor dit bericht en om de kerk in het midden te houden evengoed een kwade vinger naar de onnozele en belachelijke Belgen die na het caféverbod in België het nodig vonden om in de kroegen van  Sluis en Maastricht feestjes te gaan bouwen.  Verschillende onder hen liggen inmiddels zonder twijfel al op de spoeddienst, waar ze nu god nog aan toe de plaats gaan verdringen van ‘oudere’ patiënten.

Dit artikel delen?
 • Hits: 104
(De gemiddelde waardering is 3.8 door 4 stem(-men)

Reacties   

# RE: CoronaE E (©Inspiratiewater) 19-03-2020 23:07
Toevallig lees ik jouw stukje, Guido en tref daarin zoveel herkenning aan. Heel goed naar buiten gebracht.

Die laatste regel, daar zeg je werkelijk alles mee. De hele mentaliteit. Schofterig om zo te spelen met het leven...van anderen.
+1 # Belg voert doodstraf inHarmen Sneer 04-04-2020 08:19
Van deze radicale Belg mag je alleen maar hulp krijgen als je het hebt verdiend naar zijn model en idee. Onvergeeflijkhe id is daarvan het teken. Eens ben ik het dat velen, elke nationaliteit, de richtlijnen veel beter zouden moeten/kunnen volgen. Dat niet doen is ergerlijk maar betekent niet direct dat ze rijp zijn voor de Belgische doodstraf. Het egoïsme straalt hier vanaf!
# RE: Belg voert doodstraf inGuido Aerts 04-04-2020 10:18
En toen werd Sneer dood...gezwegen .

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal