Voor schrijvers, door schrijvers

Coronavirus

Eind 2019 vond in de Chinese miljoenenstad Wuhan een uitbraak plaats van een tot dan toe onbekende variant van het coronavirus. Het kreeg de tijdelijke naam 2019-nCoV.

Ondertussen hebben we er allemaal mee te maken en is het helaas (tijdelijk) een belangrijk thema geworden in ons leven van alle dag.

Recent ontvangen inzendingen.

 • De artikelen

  Je kunt hier alle gepubliceerde artikelen in deze rubriek sorteren op auteur, periode of tag/subrubriek.
  Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!
 • Auteurs

  Sortering gepubliceerde inzendingen op auteur
 • Periode

  Sortering gepubliceerde inzendingen op periode
 • Tag/subrubriek

  Sortering gepubliceerde inzendingen op Tag (subrubriek)
  Een aantal schrijfactiviteiten kennen de mogelijkheid van een subrubriek (Tag).
 • Taste of Talent

  Meer schrijfactiviteiten bekijken, maar lastig om te bepalen welke? Door op onderstaande link te klikken kun je een willekeurig pakket van gepubliceerde inzendingen voor diverse schrijfactiviteiten vinden. De inzendingen zijn automatisch en random geselecteerd. In de duizenden inzendingen die bij Schrijverspunt in de rubriek schrijfactiviteiten te vinden zijn, is het soms lastig kiezen. Met dit leespakket is een eerste selectie wellicht net iets eenvoudiger. En elke keer, bij een nieuw bezoek aan deze pagina, een ander en actueel leespakket!
   
  Klik hier om het actuele leespakket te bekijken.