Skip to main content

Contact en informatie Schrijverspunt

Opgericht in 2000 is Schrijverspunt het startpunt voor vele uitgevers en schrijvers. Onder het motto ´voor schrijvers door schrijvers´ hebben we veel schrijvers en uitgevers met onze informatie, schrijfactiviteiten, schrijfwedstrijden en ondersteuning bij het publiceren van eigen werk verder kunnen helpen. En dat blijven we doen.

Postadres:

Schrijverspunt
p/a Rimpelt 5
5851 EK Afferden
Nederland

Informatie:

IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06  (BIC: TRIONL2U)
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Contact met Schrijverspunt?

Telefonisch contact?

Er is geen telefoonnummer dat je kunt bellen. Al onze hulp verloopt m.n. via e-mail. Het is voor ons een bewuste keuze dat we geen telefonische helpdesk hebben.
Is telefonisch contact noodzakelijk dan bellen we je natuurlijk gewoon. Stuur ons dan een e-mail daarover met jouw telefoonnummer.

E-mail contact? Jazeker!

Contact verloopt met ons via e-mail. Hoofdzakelijk omdat e-mail zich heeft bewezen als een zeer geschikt medium om ondersteuning te geven. Het zorgt ervoor dat wij jou kunnen garanderen dat je altijd verzekerd bent van het beste antwoord, gegeven door de juiste persoon. We reageren altijd binnen drie werkdagen, maar vaak ook al dezelfde dag.

Stuur een e-mail naar Schrijverspunt

We kunnen je het beste helpen door je te vragen het onderwerp zo concreet mogelijk te benoemen en de e-mail naar de juiste ontvanger te sturen.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Graag je onderwerp invullen!

De reden voor dit bericht

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Voeg hier je vragen of opmerkingen in.

Soms is het handig of noodzakelijk om een afbeelding of tekstbestand mee te sturen. Dat is hieronder mogelijk!
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer